Nedavno objavljeno

MINI Lifestyle kolekcija 2020.

Bez obzira da li ste kod kuće ili u pokretu: Uz proizvode iz nove MINI Lifestyle kolekcije 2020, možete svakodnevno doživljavati posebne trenutke. Svježe boje i nadahnjujući dizajn u prepoznatljivom stilu brenda garantuju individualni izgled. Nova MINI Lifestyle kolekcija fokusirana je na brojne inovacije koje ne samo da čine vizualnu razliku. Organski pamučni tekstil i dodaci napravljeni od visokokvalitetnih recikliranih i prirodnih materijala podvlače održivi i orijentiran na budućnost karakter koji britanski premium brend utjelovljuje, posebice kao dio MINI Electric-a.

U suradnji s kompanijom Bracenet, recikliranjem ribarske mreže izrađuje se privjesak za ključeve MINI (RRP 22 €), za proizvodnju sunčanih naočala MINI Contrast Edge Panto (RRP 130 €) i MINI Contrast Edge D-Frame sunčanih naočala (RRP 130 €) u Italiji se koristi samo biorazgradljivi acetat. Visokokvalitetne Zeiss naočale za sunčanje nude 100-postotnu zaštitu od UV-A i UV-B zraka, otporne su na ogrebotine i potpuno su antirefleksne. Originalni detalj dizajna je nova kontrastna boja Energetic Yellow pametno je integrirana u okvire sunčanih naočala.

Visokokvalitetni materijali, pametna funkcionalnost i novi trikolor dizajn karakterišu torbe, novčanike i torbice u liniji MINI Lifestyle Collection 2020. MINI Tricolor Block Shopper (RRP 29 €), svaka u tri kombinacije boja, predstavlja stilski shopping i MINI Tricolor Block duffle torbu (RRP 65 €) u svakodnevnom životu ili za kraća putovanja. Oba modela su izrađena od vodoodbojnog platna i imaju gumirana slova MINI u kontrastnoj boji.

Klasičan kroj, svježe boje, visokokvalitetni detalji i održivi materijali kombiniraju se u tekstilu nove MINI Lifestyle kolekcije 2020 i stvaraju autentičan stil. Dostupne u dvije kombinacije boja, MINI Wordmark Signet majica za žene (MSRP 29 eura) i muška (MSRP 29 eura), osiguravaju visoku udobnost u nošenju. Ženska majica MINI CI Wing Logo (RRP € 29) i muška (RRP € 29) predstavljena je u istom kroju . Dostupan je u bijeloj, čili crvenoj ili crnoj boji, ima upečatljivu kontrastnu gumu i MINI Wing logotip na visini grudi.

Proizvodi nove MINI Lifestyle kolekcije 2020 od jula 2020. dostupni su kod odabranih MINI distributera, kao i svakodnevno i svakodnevno online na www.shop.mini.de dostupni. Navedene cijene su preporučene maloprodajne cijene za njemačko tržište. Oni se mogu razlikovati ovisno o tržištu i prodajnom mjestu.

Izvor: timing.ba

Latest Posts

Raport

spot_img