Nedavno objavljeno

Sharon Stone otkrila sve o trenutku kada je izgubila starateljstvo nad sinom

Iako se bitka za starateljstvo između nje i mogula i novinara Phila Bronsteina vodila još 2004. godine, nakon čega je tada osmogodišnji Roan pripao ocu, Sharon Stone o svemu je tek sada progovorila

Danas 63-godišnjakinja, Sharon Stone tek je sada smogla hrabrosti progovoriti o mnogim stvarima koje su se dogodile u njenoj prošlosti. A bilo je tu doista svega – od navodne samoinicijative hirurga da joj na svoju ruku poveća grudi, preko toga da je na prevaru skinula gaćice tokom snimanja ‘Sirovih strasti’, a sada je odlučila i otkriti detalje iz bitke za starateljstvo nad sinom Roanom.

Riječ je o događaju iz 2004. godine, kada je nakon četiri godine došao kraj njenom braku s medijskim mogulom Philom Bronsteinom. Njihov sin u to je vrijeme imao 4 godine, a kada je 2008. Sharon Stone izgubila starateljstvo, Roan je napunio osam.

U intervjuu za magazin Saga, holivudska zvijezda otkrila je i kako se osjećala u trenutku kada je ostala bez sina, priznavši kako nije mogla uopšte normalno funkcionirati, ali i da je dane provodila plačući.

Nekako u to vrijeme, u javnost su iscurili i sudski spisi koji su otkrili kako je glumica namjeravala ubrizgati botoks u sinova stopala kako se ona ne bi znojila i imala neugodan miris.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

‘Nakon što sam izgubila primarno starateljstvo nad Roanom, jednostavno više nisam mogla funkcionirati. Ležala sam po cijele dane na kauču i bila strašno umorna od cjelodnevnog plača. Nisam se mogla fokusirati na ništa osim toga da ponovno zagrlim svog sina. Ništa nije bilo važno osim toga da ga vratim natrag’, priznala je Sharon Stone, koja je morala potpisati sporazum o povjerljivosti podataka kako ne bi otkrila detalje bitke za starateljstvo.

Sharon Stone i Phil Bronstein vjenčali su se 1998. godine, u doba kada je on bio dobro poznat novinar i finalist Pulitzerove nagrade za reportažu o padu filipinskog diktatora Ferdinanda Marcosa. Glumica je silno željela osnovati porodicu s njim, no pojavili su se problemi sa začećem. Nakon što je imala tri spontana pobačaja, 2000. godine par je usvojio sina Roana.

Godinu kasnije Sharon Stone preživjela je težak moždani udar, a 2004. došao je kraj njenom braku nakon čega je krenula i mukotrpna bitka za starateljstvo, koju je ona na kraju i izgubila. Primarno starateljstvo dobio je Phil Bronstein, dok je glumica dobila tek priliku da viđa sina jednom mjesečno.

21-godišnji Roan danas je krenuo majčinim stopama i ima glumački debi u filmu ‘What About Love’, u kojem mu oca glumi Andy Garcia. Osim njega, Sharon Stone 2005. godine usvojila je sina Lairda, a godinu kasnije i kćer Quinn.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img