Nedavno objavljeno

Wizz Air od juna počinje letjeti iz Banje Luke

Wizz Air, aviokompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi,  danas je najavila pokretanje letova iz Banje Luke ka četiri destinacije. Početak letova najavljen je za juni 2021. godine. Banja Luka će se na ovaj način povezati sa sljedećim gradovima: Eindhoven (Holandija),  Basel/Mulhouse (Francuska), Malmo (Švedska) i Dortmund (Njemačka). Mjesta na letovima ka ovim destinacijama već su u prodaji na wizzair.com ili putem mobilne aplikacije po cijeni već od 19,99 eura*.

Nove Wizz Airove rute obuhvataju četiri nevjerovatne destinacije na koje putnici iz Bosne i Hercegovine mogu letjeti. Ovi letovi će biti pokrenuti u junu 2021. i obavljat će se dvaput sedmično. Očekuje se da će nove rute stimulisati sektor vazduhoplovstva, kao i ugostiteljstva u regionu, dok će istovremeno putnicima iz Bosne i Hercegovine biti omogućeno da po najnižim cijenama s Wizzom putuju do Holandije, Francuske, Švedske i Njemačke.

Kako bi pomogao putnicima i posadi da putuju sigurno i bezbrižno, Wizz Air je uveo niz pojačanih higijenskih mjera za podršku fizičkom distanciranju tokom ukrcavanja, kao i za poboljšanu čistoću u avionu. Kao dio ovih mjera, putnici bi se trebali čekirati, svu kupovinu i plaćanja vršiti online da bi fizički kontakt na aerodromu sveli na najmanju moguću mjeru. Putnike ljubazno molimo da se pridržavaju novih pravila fizičkog distanciranja tokom ukrcavanja i iskrcavanja iz aviona.

Iako HEPA filteri u svim Wizz Air avionima filtriraju 99,97% virusa i bakterija u zraku letjelice, posada i putnici moraju nositi maske tokom cijelog leta.

Da bi bezbrižno putovali u ovim nesigurnim vremenima, Wizz Air podstiče putnike da koriste WIZZ Flex. Dodavanjem ove usluge rezervaciji putnici mogu biti sigurni da će se, ukoliko se okolnosti promijene ili ako jednostavno žele putovati na neki drugi datum ili odredište, moći otkazati let do 3 sata prije polaska bez ikakve naknade i da će im 100-postotna vrijednost prvobitne cijene koju su platili odmah biti upisana kao Wizz kredit, kao i da mogu promijeniti datume, pa čak i rute.

Sve karte za naše nove destinacije mogu se rezervisati na wizzair.com ili putem mobilne aplikacije.

Paulina Gosk, menadžerica korporativnih komunikacija u Wizz Airu, izjavila je: “Oduševljeni smo što danas možemo najaviti četiri nove rute Wizz Aira iz Banje Luke za Eidhoven, Basel/Mulhouse, Malmo i Dortmunt. Sigurni smo da će ove nove rute donijeti još više mogućnosti za sigurno putovanje. Današnjom najavom želimo naglasiti svoju posvećenost korisnicima u Bosni i Hercegovini i nastaviti pružati najniže moguće cijene, koje uvijek prati izvrsno iskustvo tokom leta. Zahvaljujući poboljšanim mjerama za zaštitu zdravlja, Wizz Airovi putnici mogu uživati u putovanju osjećajući se sigurno i ugodno”.

WIZZ AIROVE NOVE RUTE IZ BANJE LUKE

RUTADANICIJENE OD*POČETAK LETENJA
BANJA LUKA – DORTMUNDčetvrtak, nedjeljaEUR 19,993. juni 2021.
BANJA LUKA – EINDHOVENPonedjeljak, petakEUR 19,997. juni 2021.
BANJA LUKA – BASEL/MULHOUSESrijeda, nedjeljaEUR 19,996. juni 2021.
BANJA LUKA – MALMOPonedjeljak, petakEUR 24,997. juni 2021.
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img