Kevin iz ‘Sam u kući’ postao otac po prvi put

Zvijezda filma 'Sam u kući' sa svojom partnericom, glumicom Brendom Song, dočekao je svoje prvo dijete, sinčića kojemu su odlučili nadjenuti posebno ime

Nedavno objavljeno

Kako su otkrili u ekskluzivnom razgovoru za magazin Esquire, njihov sinčić došao je na svijet 5. aprila, a ime nosi po preminuloj sestri zvijezde najpopularnijeg božićnog filma, Dakoti.

U dobi od 29 godina, Dakota Culkin izgubila je život nakon što je stradala u automobilskoj nesreći 9. decembra 2008. godine.

Danas 40-godišnji glumac ranije je izrazio želju za osnivanjem porodice sa svojom djevojkom, bivšom zvijezdom Disneyjava kanala. U februaru prošle godine našalio se rekavši kako sa svojom partnericom ‘puno radi na tome’.

S bivšom Disneyjevom zvijezdom, glumac se nalazi u vezi od 2017. godine. U prošlosti se borio s ovisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon prekida osmogodišnje ljubavne veze s glumačkom kolegicom Milom Kunis.

Iza sebe ima brak s glumicom Rachel Miner kojom se oženio 1998. godine i rastao nakon dvije godine. Kako se tada govorilo, razlog njihovog razlaza leži u činjenici što je ona željela imati djecu dok se on želio posvetiti svojoj glumačkoj karijeri.

tportal.hr

Pročitaj još
Related

SVEČANO OTVOREN DRUGI PONTA LOPUD

JOEL COEN: SRETAN SAM ŠTO ĆU PODIJELITI SVOJA ISKUSTVA...

Nina Badrić oduševila pratioce fotografijom s Hvara

"Uživaj mi N", komentirala je njezina kolegica Jelena Rozga.   View...