Nedavno objavljeno

Alec Baldwin dobio sedmo dijete samo šest mjeseci nakon što mu je supruga rodila sina

Par je dobio sina prije pola godine, a nisu ni pričali o tome da čekaju još jedno dijete. Spol bebe zasad nije poznat, kao ni jesu li dijete usvojili ili ga je rodila surogat majka

Legendarni glumac Alec Baldwin (62) i njegova supruga Hilaria (37) dobili su šesto zajedničko dijete, potvrdio je izvor za People. Par se na Instagramu pohvalilo sretnom viješću.

Foto: Instagram

“7” – napisala je Hilaria u opis fotografije na kojoj pozira s djecom, a sedam se odnosi na broj djece koju Alec ima, uključujući i kćer Ireland (25), koju je dobio s bivšom suprugom, glumicom Kim Basinger (67). Istu fotografiju objavio je i Baldwin napisavši: “Moj život”. Vijest je iznenadila fanove s obzirom na to da je par dobio sina Eduarda prije šest mjeseci, a nisu ni pričali o tome da čekaju još jedno dijete. Spol bebe zasad nije poznat, kao ni jesu li dijete posvojili ili ga je rodila surogat majka.

U svakom slučaju, Alec i Hilaria, koji odranije imaju četiri sina i jednu kćerku,sada su bogatiji za još jednog člana obitelji. Baldwin se nedavno našalio kako njegova žena voli “skupljati bebe”.

Foto: Instagram / PIROSCHKA VAN DE WOUW

“Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki sakupljaju automobile, neki sakupljaju satove, umjetnine. Moja supruga sakuplja bebe. Voli bebe”, rekao je slavni glumac u emisiji kod Ellen DeGeneres (63)0.

(Izvor: 24sata.hr)

Latest Posts

Raport

spot_img