Nedavno objavljeno

Seks i grad bez Mr. Biga

Osim Kim Cathrell, i glumac Chris Noth, koji je utjelovio dečka, a kasnije muža Carrie Bradshaw, neće igrati u novim epizodama kultne serije

Ljubitelji kultne serije “Seks i grad” su se razočarali nakon što je objavljeno da Kim Cattrall, koja je glumila Samanthu, neće igrati u deset novih epizoda, čije bi snimanje trebalo započeti ovog proljeća u New Yorku. A sada je stiglo još jedno razočarenje.

Kako piše Page Six, u nastavcima neće biti ni Mr. Biga, kojeg je glumio Chris Noth. Mr. Big, ili Faca, bio je dečko, a kasnije muž Carrie Bradshaw, koju je igrala Sarah Jessica Parker. Noth je zauzet drugim serijama i filmovima.

U novim epizodama neće se pojaviti lik Samanthe

S obzirom da su potvrđena odsustva dva važna lika, obožavatelji su izrazili svoje razočaranje na društvenim mrežama. “Mr. Big je ostavio Carrie zbog Samanthe”, našalio se jedan tviteraš, dok je drugi tvitao:  “Ne znam u čemu je poenta? Dakle, sve što ćemo vidjeti su Carrie, Miranda, Charlotte & Harry i njihova djeca. U ovom trenutku to je stvarno besmisleno!”

U nastavku neće glumiti ni David Eigenberg, koji je igrao Stevea Bradyja, partnera Mirande Hobbes, koju je glumila Cynthia Nixon.

Latest Posts

Raport

spot_img