Nedavno objavljeno

POGORŠANO STANJE Balašević u bolnici

Balašević se desetak dana liječio kod kuće sa simptomima upale pluća. Kada mu se stanje pogoršalo, preventivno je primljen u beogradsku Infektivnu kliniku.

Novosadski kantautor Đorđe Balašević primljen je na Infektivnu kliniku zbog upale pluća, doznaje portal Nova.rs.

Balašević se desetak dana liječio kod kuće sa simptomima upale pluća. kada mu se stanje pogoršalo, preventivno je primljen u beogradsku Infektivnu kliniku. Danas 67-godišnji Balašević je sredinom novembra 2019. doživio infarkt. Tada je hospitaliziran i ugrađeni su mu stentovi. Legendarni novosadski pjevač potom je otkazao koncerte i fokusirao se na zdravlje. Mjesec kasnije, Balašević se putem Facebooka svoje kćeri Jelene Bebe obratio javnosti. “Bio sam u maloj nekoj frkici, žao mi je što sam morao odgoditi koncert u Kragujevcu. Novinari obično puno pretjeruju, ali ovaj put nisu puno pretjerali. Bio sam u bolnici četiri dana, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo su me dotjerali. Prvi put mi je netko nešto stavio, uvijek ti liječnici nešto vade, ovaj put su mi stavili četiri stentića”, rekao je tad.

„Rekli su mi da ću moći trčati, no ja ne vjerujem u to. Nemojte me pitati jesam li dobro, jer neću više nikad biti dobro zato što imam 100 godina. No nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu”, uspio se malo i našaliti s cijelom situacijom.

“Tu se oporavljam u našem dvorištu uz pomoć svoje obitelji”, poručio je 2019. pjevač kojemu se sada zdravstveno stanje ponovno pogoršalo, kako sada izvještavaju srbijanski mediji.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img