Nedavno objavljeno

Meghan Markle i princ Harry: Slatko iščekivanje

- Možemo potvrditi da će Archie postati mlađi brat. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa očekuju drugo dijete i presretni su - stoji u saopćenju za medije

 

Princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle očekuju svoje drugo dijete, vijest je ovo koju su danas objavili svjetski mediji, nakon što ju je potvrdio njihov glasnogovornik.

  • Možemo potvrditi da će Archie postati mlađi brat. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa očekuju drugo dijete i presretni su – stoji u saopćenju za medije.

Par je ovu radosnu vijest objavio uz crno-bijelu fotografiju na kojoj se vidi Meghanin trudnički stomak, a koju je snimio njihov prijatelj Misan Harriman.

  • Draga Meg, na tvom vjenčanju svjedočio sam početku ljubavne priče, a danas svjedočim trenutku da ta ljubavna priča raste – napisao je fotograf, čestitajući poznatom paru.

U novembru prošle godine Meghan je prvi put govorila o pobačaju koji je doživjela u julu, te fizičkom, ali i psihičkom bolu s kojim se nosila. Bio je to trenutak kada je odlučila da više govori o pobačajima koji su, uprkos vremenu u kojem živimo, i dalje tabu tema.

  • Dok smo žalili za izgubljenim djetetom, Harry i ja saznali smo da od 100 žena njih 10 ili 20 doživi pobačaj. Ipak, uprkos takvoj statistici, govoriti o ovoj temi i dalje je veliki tabu, a žene koje su doživjele pobačaj osjećaju stid i sram. To se treba promijeniti – kazala je tom prilikom Meghan.

Vojvoda i vojvotkinja prošle godine su, također, odstupili sa svojih kraljevskih funkcija kako bi se posvetili privatnom životu.

Latest Posts

Raport

spot_img