Nedavno objavljeno

JUSTIN TIMBERLAKE: Izvinjenje nakon 20 godina

Muzička zvijezda Justin Timberlake javno se izvinio pjevačicama Britney Spears i Janet Jackson rekavši da je zakazao u prošlosti

Pop zvijezda Justin Timberlake (40) objavio je javno izvinjenje bivšoj djevojci Britney Spears i pjevačici Janet Jackson rekavši da je zakazao u prošlosti.

Timberlake je na svom Instagramu progovorio nakon kritika na društvenim mrežama i u medijima zbog intervjua danog prije 20 godina u kojem je govorio o svom seksualnom životu sa Britney Spears, kada su oboje bili na vrhuncu karijere.

Reakcija je uslijedila nakon emitiranja TV dokumentarca The New York Times Presents: Framing Britney Spears, o usponu i padu američke pjevačice (u kojem se otkriva i da  osobne poslove Britney Spears od 2008. kontroliraju skrbnici koje je odredio sud). Dokumentarac je javnost podsjetio na Timberlakeove neumjesne medijske istupe u kojima je na vulgaran način govorio o njihovom seksualnom životu.

Justin Timberlake i Britney Spears iz vremena kada su bili ljubavni par

Justin Timberlake i Britney Spears bili su u vezi oko tri godine prije nego što su se naglo razišli 2002. Pjevačica je svojevremeno rekla da je u trenutku kada je stupila u vezu s Timberlakeom bila djevica te da djevičanstvo želi izgubiti u braku s voljenom osobom.

Timberlake je, međutim, u intervjuu na vrlo ružan način otkrio da su on i pjevačica tokom veze imali spolne odnose te je napisao pjesmu Cry Me a River, u kojoj je implicirao da ga je ona prevarila.

Justina Timberlakea također godinama prate optužbe da nije preuzeo dovoljnu odgovornost za događaj kad je tokom nastupa na poluvremenu Super Bowla 2004. sa Janet Jackson u jednom trenutku s njenog kostima otkinuo komad tkanine i otkrio joj nakitom djelomično pokrivenu desnu dojku.

Timberlake i Janet Jackson na nastupu 2004.

“Konkretno se želim izviniti Britney Spears i Janet Jackson, objema pojedinačno, jer se brinem i poštujem te žene i znam da sam pogriješio”, napisao je Timberlake na Instagramu.

Timberlake, koji je trenutno u braku s glumicom Jessicom Biel, rekao je da mu je žao što o tome nije prije progovorio. “Razumijem da sam u ovim trenucima i u mnogim drugima zakazao i imao koristi od sistema koji odobrava mizoginiju i rasizam”, rekao je.

(Izvor: index.hr)

 

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img