Nedavno objavljeno

Svetlana Ceca Bojković završila u bolnici, pozitivna je na Covid-19

Poznata beogradska glumica koje se mnogi sjećaju po ulozi Emilije u legendarnoj seriji iz osamdesetih 'Bolji život' hospitalizirana je u KBC 'Dragiša Mišović' u Beogradu zbog zaraze koronavirusom. Ima upalu pluća, ali je stabilno i nije na respiratoru

Kako srpski mediji javljaju, jedna od omiljenih glumica u regiji smještena je sama u apartmanu s televizorom i nema nikakve posebne zahtjeve. Svetlana Ceca Bojković nalazila se u kućnoj izolaciji, no kako je ranije imala kardiovaskularnih problema, iz predostrožnosti je smještena u bolnicu.

‘Hvala vam na brizi, dobro sam. Uskoro ću, nadam se, kući’, izjavila je za Kurir. Kako navode, glumičin 9 godina stariji suprug Slavko Kruljević nije ni zaražen i na portu bolnice donosi stvari za glumicu. Inače to joj je treći suprug s kojim je godinama živjela u Finskoj gdje je on obavljao dužnost ambasadora.

Specifičan izraz, otmjenost i veliki broj nagrada koje je dobila tokom uspješnog umjetničkog djelovanja, produkt su profesionalnog rada. Svetlana Ceca Bojković svoju karijeru je gradila na vrhunskim ulogama, a mnoge replike iz serija ili filmova u kojima je glumila i danas se prepričavaju.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img