Nedavno objavljeno

U zagrebačkoj City Plazi predstavljen novi model Opel Mokke: Inovativan, elegantan i snažan – predstavljen novi model Opel Mokke

Spektakularno predstavljanje novog Opelovog modela, crossovera Mokka, označilo je novu eru ove poznate automobilske marke. Predstavljanju jednog od najznačajnijih modela Opela, u zagrebačkoj City Plazi prisustvovali su ambasadori brenda za Hrvatsku Ivan Dečak i ambasadorica Opela za BiH, Džejla Glavović Očuz. Ne krijući oduševljenje novim modelom, Džejla je posebno istakla inovativan dizajn enterijera Pure Panel – jasna i pregledna kontrolna ploča sa dva široka zaslona.

„Biti ambasadorica brenda poput Opela je iznimno zadovoljstvo, jer imate priliku da se uvjerite u inovativnost i kvalitet među prvima. Sigurna sam da će Opel Mokka izazvati oduševljenje kod kupaca kako novim izgledom tako i performansama“ istakla je Džejla.

Novi Opel Mokka jedan je od najzastupljenijih modela u kategoriji gradskih crossover modela, a novi model, između ostalog, donosi „Vizor“ lice koje će preuzeti svi budući modeli Opela.

Nova Mokka opremljena je ekonomičnim benzinskim i dizelskim motorima snage 74 kW (100 KS) i 96 kW (130 KS) a na predstavljanju je posebno istaknuta i električna verzija Mokke sa električnim motorom od 100 kW (136 KS) uz 260 Nm vršnok okretnog mommenta dostupnih iz stajanja. Pored toga, vozači mogu birati između tri načina vožnje : Normal, Eco i Sport. Sa snagom baterije 50 kWh Opel Mokka ima električni domet od 324 km prela WLTP-u a Opel nudi garanciju za bateriju u trajanju od 8 godina. Nova Mokka opremljena je naprednim tempomatom (ACC), sistemom prilagodljivih svjetala IntelliLux LED® Matrix koja ne zasljepljuju, električnom parkirnom kočnicom, a dostupna je i zadnja kamera sa pogledom pod uglom od 18o stepeni, automatska pomoć prilikom parkiranja, bočni čuvar i upozorenje na objekte u mrtvom uglu.

Sa novim inovativnim tehnologijama i elegantnim dizajnerskim rješenjem Opel Mokka definnitvno opravdava titulu najvažnijeg modela godine. Opel Mokka na bh tržištu biti će dostupan uskro, a sve informacije mozete pratiti na www.opel.ba.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img