Nedavno objavljeno

TUSPAS.ba: Prva online booking platforma za roditelje

Spas za porodicu, sadržaj za djecu i roditelje, prilika za ponuđače i prodavače

TUSPAS.ba platforma kreativno je i efikasno rješenje za svakodnevne probleme roditelja na polju organizacije slobodnog vremena djeteta, vannastavnih aktivnosti i drugih sadržaja. 

Korisnicima platforme olakšan je i serviran pristup, pronalazak i rezervacija svih ponuda u Sarajevu iz oblasti obrazovanja, zabave, muzičkog obrazovanja, sporta, umjetnosti, kulture i zdravlja za djecu (0-14 godina). Posebna kategorija kreirana je za trudnice i porodilje, kao podrška i pomoć u pripremi za izazove koje majčinstvo donosi. U sklopu TUSPAS.ba platforme putem TUSPAS online shopa korisnicima širom BiH je omogućeno da kupuju jedinstvene i kvalitetne proizvode direktno od raznih prodavača.

Sadašnjim i budućim roditeljima pružena je baza podataka, informacija, usluga i proizvoda s ciljem da brige i obaveze relaksira, a rješenje problema pojednostavi.

PONUĐAČI I PRODAVAČI

Ponuđačima i prodavačima omogućen je jedinstven i inovativan prodajni i propagandni servis, koji posreduje njihovoj komunikaciji sa potencijalnim konzumentima i otvara im nove prilike i mogućnosti za rezultate koji, u konačnici, mogu biti samo bolji. 

Rezervišite i kupujte bez naknada putem platforme TUSPAS.ba dostupne putem web portala i mobilne aplikacije za Andorid i IOS.

Latest Posts

Raport

spot_img