Nedavno objavljeno

Plivački klub ”Velež” nastavlja sa radom

Nakon pandemije uzrokovane virusom COVID-19, Plivački klub ”Velež” je počeo sa svojim redovnim aktivnostima. Plivački treninzi se ponovo izvode na bazenu FPMOZ u Rodoču i Gradskoj banji dok se kondicijski (suhi) treninzi održavaju na atletskoj stazi u Sjevernom logoru. Uporedo sa takmičarskim dijelom Kluba, sa radom je počela i Škola plivanja koja je već prvog dana okupila znatan broj polaznika.

Osim ovih primarnih aktivnosti, priprema se i izvještajno-izborna Skupština Kluba. Plivački klub ”Velež” je 2019. godinu završio uspješno, kao u poslovnom tako i u sportskom smislu.

S obzirom da je period za vrijeme pandemije obustavio rad Plivačkog kluba ”Velež” i stvorio određene probleme, kao uostalom i svim drugim subjektima, u Klubu su odlučni da sa još većim entuzijazmom nastave rad kako bi i 2020. godinu završili na pozitivan način.

Ovim putem još jednom pozivamo sve prijatelje i dobronamjerne ljude da nam se pridruže i postanu članovi Kluba te ojačani izađemo iz teškog vremena uzrokovanog pandemijom. Upis u Školu plivanja je u toku, a treninzi se održavaju ponedjeljkom i utorkom u Gradskoj banji na Trgu Musala. Sve informacije možete dobiti putem naših Facebook (PK Velež Mostar) i Instagram (pk.velezmostar) profila kao i telefonskim putem na broj +387 61 528 298.

Latest Posts

Raport

spot_img