Nedavno objavljeno

Severina iskoristila sunčane i tople dane za uživanciju na bazenu

Nakon što su se granice sa susjednim državama konačno otvorile te se ukinule propusnice, Severina Kojić je brže-bolje 'pobjegla' na more. Lijepa Splićanka nije otkrila svoju lokaciju, ali je zato s obožavateljima na Instagramu podijelila izazovnu fotografiju u kupaćem kostimu. Ovaj je prizor mnogima rasplamsao maštu

Severina Kojić dio je izolacije provela u Beogradu kod svekrve Olje i svekra Dragana Kojića Kebe, a potom se sa suprugom Igorom Kojićem vratila u svoj zagrebački stan na Kozjaku. Nakon sedmicaa boravka u svoja četiri zida, pjevačica je jedva dočekala da udahne svjež vazduh i skokne na more.

Lijepa Splićanka iskoristila je sunčane i tople dane za uživanciju na bazenu, uz prekrasan pogled na more. Pjevačica se skinula u kupaći kostim kako bi čim bolje upila vitamin D i poradila na tenu, a nije zaboravila ni na svoje fanove koje je razveselila slikom u kupaćem kostimu.

Severina na fotografiji pozira u izazovnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom koji je privukao pažnju mnogobrojnih obožavatelja Severinina lika i djela. Veliki broj njih aplaudirao je pjevačici na besprijekornoj figuri na kojoj joj mogu pozavidjeti i upola mlađe žene.

Komplimente su joj udijelili i muškarci i žene, koju su se složili da Seve s godinama izgleda sve bolje.

‘Seve, izgledaš nevjerojatno’, ‘Ova Dalmatinka je neuništiva’, ‘Kao da si morska vila’, ‘Jako si seksi’, ‘Što je ovo, dragi Bože? Žena sve bolja, da mi hoće reći kako da i ja pokušam bar malo nešto od sebe napraviti’, ‘Prelijepa, godine ne utječu na tebe’, ‘Seve kao vino’, ‘Neki maštaju o moru, neki o Severini… isto je to’, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Latest Posts

Raport

spot_img