Johnny Depp otvorio Instagram profil i obožavatelje oduševio prvom objavom

Holivudska zvijezda Johnny Depp konačno se pridružila Instagram zajednici pritom se zahvalivši svojim fanovima na njihovoj 'nepokolebljivoj podršci', dok na sudu nastavlja pravnu bitku s bivšom partnericom, 33- godišnjom američkom glumicom Amber Heard

0
34

Slavni 56-godišnji glumac odlučio je snimiti 8-minutni videozapis u kojemu su zahvaljuje svojim mnogobrojnim fanovima na podršci.

‘Hvala vam svima na dobroti, nepokolebljivoj podršci i vašoj snazi tokom svih ovih godina. Neopisivo sam dirnut’, uvodne su riječi Deppova premijernog obraćanja obožavateljima na Instagramu.

Zvijezda filmske franšize ‘Pirati s Kariba’ godine 2016. finalizirao je razvod od danas 33- godišnje američke glumice Amber Heard, a trenutno ju tuži za klevetu potražujući 50 milijuna dolara nakon što je tvrdila da je postala žrtva obiteljskog nasilja. Depp ošto negira njezine navode, tvrdeći da je Heard bila ‘agresor’.

Osim bivše supruge, Depp također tuži i britanski tabloid The Sun zbog teksta iz 2018. godine u kojem ga se proglašava zlostavljačem žena, a za kojeg tvrdi da ga je koštao uloge u novim nastavcima franšize ‘Pirati s Kariba’.

U premijernoj Instagram objavi, Depp se također osvrnuo i na trenutnu situaciju s pandemijom koronavirusa potičući svoje pratitelje da ostanu snažni uprkos sumnjivim okolnostima s kojima su suočeni.

‘Sada je vrijeme za otvaranje dijaloga, jer taj nevidljivi neprijatelj već je uzrokovao neizmjerne tragedije i ogromnu štetu ljudskim životima’ između ostalog izjavio je Depp, naizgled iznoseći svoj govor iz dvorca vrijednog 63 milijuna dolara koji posjeduje u blizini francuskog Saint-Tropeza.

tportal.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here