Anna Wintour svojim je stajlingom šokirala modni svijet

Anna Wintour, urednica 'modne Biblije' i modna ikona, iznenadila je svoje brojne obožavatelje fotografijom iz kućnog ureda

0
45

Najmoćnija žena svijeta mode Anna Wintour, poznata po svojim elegantnim izdanjima i prepoznatljivoj bob frizuri sa šiškama, od koje godinama ne odustaje, postavila je na Instagram fotografiju u neobičnom outfitu.

Opasnost od pandemije koronavirusa, zbog kojeg se polovica stanovnika našeg planeta nalazi u izolaciji, promijenila je našu svakodnevicu, bez obzira jesmo li slavni i bogati ili obični ‘smrtnici’.

Iako je tvrdila kako nikad ne bi obukla trenirku, svjetska prijetnja zdravlju promijenila je tako i modne navike 70-godišnje urednice američkog izdanja magazina Vogue, pa je objavila fotografiju na kojoj ispred svog laptopa pozira u donjem dijelu trenirke i chic džemperu s prugicama brenda La Ligne.

Čak i kad je u kućnom izdanju, Annina frizura je savršena, a ovaj home office look zaokružila je svojim omiljenim modnim dodatkom – sunčanim naočalama.

Obožavatelje je, naravno, ovo njezino izdanje iznenadilo pa su mnogi komentirali kako je koronavirus doista promijenio naše živote iz temelja.

‘Nisam mislila da ću ikad vidjeti Annu Wintour u trenirci. Svijet se stvarno mijenja. Ali dobro joj stoje’, glasio je jedan komentar.

Izvor: tportal.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here