Kate Middleton i princ William razveselili djecu dežurnog medicinskog osoblja

Svoj doprinos cijeloj situaciji izazvanoj koronavirusom vojvode od Cambridgea odlučile su dati u sklopu podrške onima koji to trenutno najviše zaslužuju. Evo na koji su način odradili svoj prvi virtualni kraljevski angažman

0
17

Iako je obavljanje kraljevskih dužnosti trenutno obustavljeno i nemoguće je napuštati svoj dom, vojvode od Cambridgea uspjeli su unatoč svemu pokazati volju da pomognu na bilo kakav način. Zato su svoj novi kraljevski angažman obavili u sklopu virtualnog poziva.

Organizirali su okupljanje na online kanalima u sklopu poziva uz kameru za djecu čiji roditelji i dalje svakodnevno odlaze na posao i brinu o zdravlju cijele nacije.

Preslatki mališani dočekali su ih na vezi s ručno izrađenim buketima cvijeća od šarenih papira, crtežima i porukama mira i ljubavi. Uzbuđenje je vidljivo u videu koji je u cijelosti objavljen za javnost na službenom Instagram profilu princa William i Kate Middleton. Kraljevski par nije skidao osmijeh s lica te su na ovaj način uveselili malene nasljednike britanskog medicinskog osoblja, koji svakodnevno izlažu svoje zdravlje radi očuvanja tuđeg.

‘Trudimo se ostati pozitivni i djeci pružiti sve potrebno u ovim teškim vremenima. Svi su još uvijek dobro raspoloženi i skoncentrirani unatoč svemu. Hvala vam od srca što ste od cijele zemlje odabrali baš nas i našu učionicu’, poručila je učiteljica na kraju razgovora princu i vojvotkinji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here