Nedavno objavljeno

spot_img

Hit sezone: Trenerka je “must have”

Trenerka u svim bojama i kombinacijama je pravi must have, a osjećat ćete se ugodno, udobno i lijepo u svakom od ovih prijedloga

Ponekad koliko god neka toaleta bila glamurozna, najljepše se osjećamo u širokim trenerkama, koje polako ali sigurno postaju hit.

Velike modne kuće odavno su uvrstile ovaj komad odjeće kao „must have“, a na modnim pistama se često znaju vidjeti trenerke kombinovane sa drugim odijevnim komadima.

Mi vam donosimo top pet kombinacija u kojima ćete se osjećati ugodno i lijepo.

Kombinacija boja

Ovim ćete privući pažnju: komplet trenerka i dukserica iste boje, još ako je to neka jaka boja, vi ćete biti “glavni” na ulici. Sve češće vidimo takve odijevne kombanacije koje plijene pažnju.

Elegantno i profinjeno

Visoke potpetice i trenerka? Zašto da ne! Poznate dame poput Kendall Jenner i Rihanne, davno su postavile trend visokih potpetica i trenerke. Iako na prvu zvuči kao nespojivo, ova dva komada odlično pašu jedan uz drugi.

Oversize

Široki kaput do poda, trenerka (i kafa za ponijeti) su odličan izbor za šetnju u hladnijim jesneskim ili proljetnim noćima, a osjećat ćete se ugodno. Nema onog osjećaja da vas nešto steže, da je sve usko i da jedva hodate. Komfor koji je odavno postao luksuz u modi se postiže upravo ovakvim jednostavnim ali efektnim izdanjima.

Sportski elegantno

Ljeto donosi velike vrućine, ali ipak ne žele svi nositi kratke suknjice ili haljinice, tako da je tu odlična zamjena crop top i trenerka laganijeg materijala. Sasvim dovoljno da vam bude ugodno i lijepo, ali opet da vam nije vruće. Za dnevnu varijantu odlaska na piće sa prijateljima ili laganu šetnju, ova kombinacija je pun pogodak.

Samo za hrabre

Ove sezone boje su primarne u modnoj industriji, što efektnije i jače nijanse odjeće, to ste više “in”. Tako je i sa trenerkama, što jača boja, to su veće šanse da budete uočeni. Ali, za one hrabre tu je i kombinacija dvije jarke boje, koje djeluju na prvu kao nespojive, međutim široka trenerka i majica različitih boja su kombinacija koja će vas izdvojiti iz mase.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport