Nedavno objavljeno

Amra Silajdžić Džeko u podkastu Gracije o OREA Art Marketu, životu, djeci, Edinu…

I baš OREA, tačnije Orea Art Market, koji se održava 8.6. u bašti Zemaljskog muzeja u Sarajevu, nas je doveo do ovog razgovora u kojem Amra priča o tome kako je nastala OREA, koju je utemeljila sa prijateljima, bračnim parom Senitom Slipac i Kerimom Kalamujićem

Ova emisija, podkast, kako god je zvali, zapravo je susret (skoro pa slučajno) zabilježen kamerom – druženje s našom dragom Amrom Silajdžić Džeko koju imamo sreću zvati prijateljicom. Amru pratimo skoro dvije decenije, bilježimo sve njezine životne uspjehe i izazove, bila nam je i kolumnistica u Graciji – “na zadatku” predstavljanja domaćih kreativaca koji sačinjavaju brend OREA, digitalnu kupoprodajnu platformu koja nudi kvalitetne proizvode sa lokalnom etiketom i koja se polako širi na region i Evropu.

I baš OREA, tačnije Orea Art Market, koji se održava 8.6. u bašti Zemaljskog muzeja u Sarajevu, nas je doveo do ovog razgovora u kojem Amra priča o tome kako je nastala OREA, koju je utemeljila sa prijateljima, bračnim parom Senitom Slipac i Kerimom Kalamujićem. Naravno da smo pričali i o njenom humanitarnom radu, o životu koji već skoro 14 godina dijeli sa našim nogometašem Edinom Džekom, o djeci, odgoju, životu u Los Angelesu, Italiji, pa sad u Turskoj, o ulasku u četrdesete, svim izazovima svakodnevnice.

Latest Posts

Raport