Nedavno objavljeno

Neo QLED 8K i 4K, OLED – Učinite svoje iskustvo gledanja još pametnijim

Ako ste pravi zaljubljenik filmske magije, sada imamo savršeno rješenje za doživljaj kino iskustva – bez napuštanja udobnosti vašeg doma! Pretvorite svoj dom u centar vrhunskog filmskog uživanja uz novu Samsung AI liniju televizora, koja postavlja nove standarde u industriji za pametnije i bolje iskustvo.

Nikad realističnija slika

U doba brzog tehnološkog napretka, Samsung nas vodi korak dalje sa svojom najnovijom linijom televizora – Neo QLED 8K, Neo QLED 4K i OLED. Ova linija ne predstavlja samo novi tanki i elegantni dizajn, već i uređaje obogaćene AI tehnologijom koja unaprjeđuje vaše dosadašnje iskustvo gledanja televizora.

Neo QLED televizori dolaze u realističnoj 4K kvaliteti i moćnim NQ4 AI Gen2 procesorom, dok se Neo QLED 8K može pohvaliti sa još moćnijim NQ8 AI Gen2 i Gen3 procesorima. Za nevjerovatno jasnu sliku u 4K/8K rezoluciji, bez obzira na veličinu televizora, zadužena je AI Upscalling tehnologija, koja dodatno izoštrava i poboljšava kvalitetu slike.

Bez neželjenih smetnji

Samsung predstavlja prvi OLED televizor koji se rješava neželjenih refleksija, zadržavajući duboku crnu i jasnu sliku, bez obzira na osvjetljenje u vašoj prostoriji. Samsung OLED televizore pokreće isti izvanredni NQ4 AI Gen2 procesor kao i Neo QLED 4K televizore, a uz funkcije Real Depth Enhancement i OLED HDR Pro, kvalitet slike je podignut na novi nivo. Potpuno novi doživljaj sadržaja!

Lako je uroniti u filmske scene kao da ste u samom središtu dešavanja, uz Dolby Atmos® i vrhunski kvalitet zvuka. Višedimenzionalni zvuk vam pruža iskustvo kao u kinu, dok Active Voice Amplifier Pro tehnologija koristi AI za analizu i izolovanje glasova od pozadinskih zvukova u scenama i ambijentalne buke u vašem prostoru. Sada možete čuti svaku riječ dijaloga jasno i glasno – gdje god da se nalazite!

Gaming bez granica

Vaše gaming vještine ne moraju da čekaju! Uz izuzetna poboljšanja u 4K rezoluciji, Motion Xcelerator donosi moćne performanse za stalno kristalne slike. Igranje video igrica nikada nije bilo jednostavnije uz širok pristup rasponu igrica XBOX-A, NVIDIA GeForce Now i drugih streaming platformi. Povežite svoj kontroler i uživajte u igranju omiljenih igrica, bez potrebe za konzolom!

Pretvorite svoju kuću u dom

Uz Samsungov najtanji dizajn televizora do sada, ova linija televizora se predivno uklapa u svaki prostor. Jasne linije i minimalistički okviri čine ga jednostavnim i elegantnim dodatkom vašem kućnom interijeru. Pored toga, One Connect kutija i One Connect kabal pomažu da vaše žice ostanu skrivene za besprijekoran izgled gdje god da se nalaze.

Ovaj televizor transformiše vaš prostor čak i kada je isključen! Sada možete personalizovati prikaz sadržaja sa fotografijama svojih najdražih ili umjetnosti, čineći vaš dom ljepšim i jedinstvenim uz ambijentalni način rada. Prilagodite televizor svom prostoru bez velikih troškova i uživajte u elegantnoj tehnologiji koja unaprjeđuje svaki kutak vašeg doma.

Najnovija Music Frame funkcija spaja kvalitetan zvuk i elegantan dizajn, koja uz prikazivanje fotografija pruža i zvučno iskustvo preko Q-Symphony sistema, koji ispunjava vaš prostor dinamičnim surround soundom.

Pametnija budućnost

Za Samsung je sigurnost najvažnija, kako njihovih korisnika, tako i planete. Tako uz kupovinu Samsung nove linije televizora dobijate i SolarCell daljinski upravljač na solarno punjenje, koji u potpunosti eliminiš potebu za jednokratnim baterijama. Učinite ekološki svjesniji izbor – investiraj pametno!

Nikad više razloga za kupovinu novog televizora! Svi 2024 Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, OLED televizori, te soundbar i Music Frame zvučnici dostupni su u redovnoj prodaji. Za više informacija posjetite samsung.com/ba.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img