Nedavno objavljeno

FINALNA SEDMICA „SURVIVORA“

Uzbuđenje nikad jače: ko će odnijeti pobjedu nakon tri mjeseca napete borbe?

Izazovni mjeseci uzbudljive avanture u zabavno-takmičarskom showu „Survivor“ bliže se kraju, a u četvrtak, 30. maja saznat ćemo koja će se dva takmičara – jedan iz plavog, a drugi iz crvenog – vratiti kući s peharom i titulom pobjednika treće sezone! Život u surovim uvjetima na egzotičnom i udaljenom otoku Dominikanske Republike pokazao je ko ima najviše vještina, sposobnosti i mudrosti da opstane u izolaciji od savremenog svijeta, uz gotovo svakodnevna takičenja na zahtjevnim i iscrpljujućim poligonima.

Takmičari plavog i crvenog plemena stigli su do završne sedmice svoje životne pustolovine. Za mjesto u finalnoj sedmici u plavom timu izborili su se magistra kineziologije i povratnica u show Mihaela Pavlović čiji je „Survivor“ put bio neočekivano prekinut zbog ozlijede na početku prošle sezone; vaterpolist Luka Rimac koji je osvojio simpatije saigrača i gledatelja te plinoinstalater i prvi polufinalist ove sezone Dorian Ivanovski, a u crvenom timu baccalaureus ekonomije Anđela Šarčević, studentica Tijana Jeremić i personalni trener Stefan Arsić.

U posljednjoj sedmici, napetu borbu za pobjedu u „Survivoru“ gledatelji će moći pratiti od ponedjeljka do četvrtka, uz uzbudljive i neizvjesne duele i eliminacije. U finalnoj epizodi, preostali takmičari suočit će se s najzahtjevnijim izazovima dosad, koji će testirati njihovu fizičku snagu, mentalnu izdržljivost i taktičke vještine. Spektakularna završnica donijet će napetost i uzbuđenje kakvo do sada još nije viđeno, a o sudbini preostalih takmičara odlučivat će i kandidati koji su se nakon eliminacije pridružili poroti.

Ko ima najviše razloga strahovati od porote te ko će izaći kao pobjednik doznat ćemo u četvrtak, 30. maja u nikad napetijem finalu „Survivora“.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img