spot_img

Nedavno objavljeno

Subota nas vraća u osamdesete

Novi singl bena Velahavle ima nostalgičnu notu zlatnih osamdesetih

Nakon što su singlom “Ostavi me ti” najavili izlazak novog albuma “Erotski program” sarajevski bend Velahavle upravo je objavio novi singl pod nazivom Subota. “Samo danas je subota četvrtkom”, poručili su jučer iz benda objavljujući singl koji ima nostalgični prizvuk zlatnih osamdesetih.

Video spot za novu pjesmu benda Velahavle radio je Antonio Ilić Toni, zajedno sa Jasminom Hrnjicom. “Mogu li vas ponuditi jednim ljetnim hitom, od kojeg živim!?! Subota je online, i hvala svima unaprijed na dijeljenjima i komentarima. Hvala sjajnim Antoniju Iliću Toniju, i Jasminu Hrnjici koji su režirali video. Hvala Bojanu Hadžihaliloviću, Maji Talović i Dini Zimiću”, napisao je na društvenim mrežama frontmen benda Samir Hodović.

Tekst pjesme

“Subota uveče, i je je je Želim da ne razmišljam, o je je je Ko će da nam spasi ovaj svijet Želim da, ležiš tu kraj mene Oči ti ko zvijezde sjaje je je je Stani noći neka traju o je je je Neka traju da mi kažu, u je je je Kako da spasim se od sebe Ako prestanem da lažem je je Razočaraću te bejbe Subota, lagan i sjajan sam Taj high vozi bolji od Ayrtona Slomio sam strijele od Amora Da od drugih budeš sigurna

Subota, lagan i sjajan sam Da nam svane, ne mora nikada! Ruke ko vila Koža, saten i svila Soba vrti se mila U meni nula promila Da nisi virus sa Nila Il’ mi u snovima bila Ako nisi iz nekog filma Bićes smo moja bambina Subota uveče, i je je je Želim da ne razmišljam, o je je je Ko će da nam spasi ovaj svijet Želim da, ležiš tu kraj mene Ako prestanem da lažem je je Razočaraću te bejbe Subota uveče i je je je!”

Novi album u junu

Album “Erotski program” ugledat će svjetlo dana narednog mjeseca, dvije godine nakon izlaska albuma “22.22”. Kao i prethodni, i novi album snimljen je u bečkom studiju Vlade Džihana, a upravo je Džihan bio zadužen za finalni zvuk na albumu.

Sve detalje oko novog albuma možete potražiti na njihovoj Facebook i Instagram stranici, kao i na YoutubeDeezer i Spotify kanalu.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img