spot_img

Nedavno objavljeno

Preslatki pas Katy Perry ima novu frizuru

Američka pjevačica objavila je slike svoje pudlice Nugget prije i poslije šišanja

Pjevačica Katy Perry (39) podijelila je na svom Instagram Storyju slike pudlice prije i poslije friziranja. Na slikama nema teksta, ali Nuggetina slatkoća govori sama za sebe.

Prva slika prikazuje psića kako sjedi na naslonu fotelje, s kovrčavom dlakom koja izgleda divlje i obraslo. Na sljedećoj fotografiji, Nugget izgleda besprijekorno isfenirana – čak ima i mašnicu oko vrata.

Nugget prije friziranja

Nugget možda ima poznatu “mamu”, ali je i ona zvijezda. Godine 2017. pojavila uz Katy u reklami za Citijevu karticu Double Cash. Čak je “dala” i izjavu o svom nastupu. “Išla sam od bine do bine s Katy, ali vrijeme je da svoju solo karijeru podignem na viši nivo. Konačno me stavlja na pijedestal gdje mi je i mjesto.”

Godine 2018. Nugget je dospjela na naslovnice kada je Katyna pomoćnica Tamra spasila psu život masažom srca i vještačkim disanjem. “Nugget je pala s kreveta i nije se micala pa sam joj dala prvu pomoć. Pritiskala sam joj majušna prsa i puhala joj u usta, i tako sam je vratila u život”, objasnila je Tamra u jednom od isječaka na pjevačicinom Instagram Storyju.

Nugget nakon friziranja

Nugget je glumila i u Katynom spotu za pjesmu “Small Talk” iz 2019. U videu pop zvijezda i njena krznena beba zajedno se dotjeruju, a Nugget – s biserima i ružičastim ovratnikom – učestvuje na izložbi pasa.

Inače, 2021. godine američka pjevačica izazvala je ljutite komentare obožavatelja nakon što je izjavila da je u njenom novom životnom stilu prati i njen pas Nugget. Naime, nakon što je 2020. rodila svoje prvo dijete sa glumcem Orlandom Bloomom, Katy je odlučila postati veganka izjavivši da joj se i Nugget “pridružila na ovom putovanju.”

Latest Posts

Raport

spot_img