Nedavno objavljeno

Njihova godina: UNA BEJTOVIĆ

Snimio Nikola Blagojević/Spektroom

Dobar glas daleko se čuje. Kada mu se doda besprijekorna dikcija osobe koja je doslovno odrasla u pozorištu, a potom i pred televizijskim kamerama, dobijemo Unu Bejtović, iznimno uspješnu komunikacijsku eksperticu i nekadašnju novinarku.
Uz majstorstvo komunikacije s javnosti, različitim povodima, Una je istovremeno i sinonim za društvenu odgovornost, bilo da je riječ o projektima iza kojih stoji ili promociji vlastitih svjetonazora, orijentiranih prema podršci različitim predstavnicima i predstavnicama marginaliziranih.
Priznanja u godini za nama bila su i način da se zaokruži njen tridesetogodišnji javni angažman. Riječ je o nagradama Woman.Comm konferencije – Special Star of The Year za izniman doprinos komunikacijskoj industriji i PR Star of the Year za uspješno komuniciranje kompanija i projekata. Osim u znaku priznanja, godina joj je protekla u brojnim održavanjima treninga javnog nastupa i prezentacijskih vještina, a veliku radost pričinila joj je i mogućnost da svojim djelovanjem ohrabri i motiviše žene da zauzmu mjesto koje im objektivno pripada.
Godina u znaku uspjeha kod Une je uključivala i moderiranje business konferencije u Dubaiju te posjetu Global Women’s Forumu u Parizu, što je bilo dio nagrade koju je osvojila.
Uz trideset godina ukupnog rada, u 2023. Una je obilježila i deset godina postojanja njenog privatnog obrta – Bejtovic Communications. Želja joj je da u narednoj godini, uz nadu da će nam svima biti bolja, organizuje zabavu za sve drage ljude koji su se veselili njenom uspjehu i bili joj podrška na putu ka postizanju rezultata. Izvijestit ćemo vas o dojmovima iz prvih redova.

Gracija 441, januar 2024.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img