spot_img

Nedavno objavljeno

Misterija crne sudopere: Da li je teška za održavanje?

Da li ste ikada razmišljali o crnoj sudoperi i pitali se da li je ona prava za vas? U ovom video materijalu, istražujemo misteriju crne sudopere i odgovaramo na pitanje koje mnogi postavljaju: da li je teška za održavanje?

Crna sudopera može dodati sofisticiranu notu vašoj kuhinji, ali je li cijena stila visoka kada je riječ o čišćenju? Proučavamo otpornost na mrlje, lakoću održavanja i savjete kako očuvati sjaj crnog sjaja.

Pridružite nam se u istraživanju i otkrijte sve što trebate znati o održavanju crne sudopere. Možda ćete biti iznenađeni otkrićima koja će vam pomoći da donesete informisani izbor za vašu kuhinju.

Pogledajte video i saznajte kako da zadržite crnu sudoperu sjajnom i čistom bez nepotrebnih napora. Vaša kuhinja nikada nije izgledala elegantnije!

@ignjatovamama Stalno mi stižu pitanja da li je crna sudopera teška za održavanje 😄 Obožavam ovu @blanco_srbija sudoperu, i nisam se pokajala što sam se odlučila za crnu, nije teško održavati je blistavom, ali imam jedan mali trik 😉😁 Pustila sam da se uhvati kamenac, nisam je brisala krpom nekoliko dana, kako bih vam što bolje prikazala kako se jednostavno čisti, i uz pomoć malog trika joj se vraća sjaj kao da nikad nije ni korišćena 🤗🤗 Sredstvo za čišćenje pravim sama, vrlo jednostavno. Alkoholno sirće pomešam sa vodom, u razmeri 1:3. Poprskam sudoperu i ostavim neko vreme da sredstvo deluje, a potom je izribam grubom stranom novog sundjera. Nakon ispiranja prebrišem je suvom krpom, a da bi sudopera zablistala kao da je nova, koristim malo maslinovog ulja na ubrusu, da je izglancam do sjaja. Ulje pomaže da voda sa sudopere klizi, pa se kamenac sporije hvata. Za svakodnevno čišćenje dovoljno je uveče je oribati sredstvom za pranje sudova, te obrisati suvom krpom. I to je sve 🤗 *Slivnik čistim tako što stavim sodu bikarbonu i alkoholno sirće (stavim nekad i limuntos, ali sada nisam imala) i sipam vrelu vodu. Istim sredstvom za čišćenje možete čistiti i sudopere drugih boja i materijala 🤗 Javite mi utiske kada isprobate 🙂#sudopera #ciscenjekuhinje #ciscenje #kuhinja ♬ original sound – ignjatovamama

Latest Posts

Raport

spot_img