Nedavno objavljeno

Bohemian Rock Symphony na Kantarevcu: Dino Jelusić oduševio kao Freddie Mercury!

Simfonijski rock spektakl "Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony" s Dinom Jelusićem sinoć je na mostarskom stadionu Kantarevac oduševio publiku!

„Sinoć je bilo sjajno! Uživao sam s mostarskom publikom, energija je bila na vrhuncu! Jedva čekam da se vratim u Mostar, u bilo kojem sastavu“, poručio je sinoć Dino Jelusić, trenutno jedan od najtraženijih hard rock pjevača u svijetu. Fenomenalni hrvatski muzičar, inače član Whitesnakea i Trans-Siberian Orchestra, ali i sve uspješnijeg  vlastitog benda Jelusick,  oduševio je u ulozi Freddieja Mercuryja. Dakako, Dino je sve pjesme interpretirao u svom stilu, a koliko je uistinu popularan pokazali su brojni fanovi koji su na koncert došli samo da bi slušali Jelusića i uživali u njegovom moćnom rockerskom vokalu.

Muzičko putovanje pod ravnanjem maestra Igora Tatarevića, na koje su publiku poveli sjajni Jelusić, u pratnji velikog orkestra, hora i rock benda trajalo je čak tri sata! Koncert je otvoren pjesmom „It’s a Beautiful Day“, a potom su uslijedile „In the Lap of the Gods“, „One Vision“, „Under Pressure“, „A Kind of Magic“, “Lily of The Valley“,  „These Are The Days of Our Lives“, „Killer Queen“, „Somebody to Love“, „Innuendo“, „I Want to Break Free“, „Love of My Life“, „Don’t Stop Me Now“, „Radio Ga Ga“, „Barcelona“  i mnoge druge kultne pjesme Queenovaca i Freddieja Mercuryja. Publika je s podjednakim oduševljenjem i žarom reagirala na svaku novu pjesmu u nizu izvedenih uspješnica grupe Queen, no ipak je najveća euforija zavladala uz „We Will Rock You“, „Bohemian Rhapsody“ i „The Show Must Go On“.

Koncert je završen pjesmom „We Are The Champions“, a na zahtjev publike, Dino se još jednom vratio na pozornicu i zapjevao „Too Much Love Will Kill You“, pa još jednom izveo „The Show Must Go On“.

Iza vrhunskih aranžmana svih hitova grupe Queen koji su izvedeni na koncertu stoji umjetnički voditelj i autor projekta Igor Tatarević, a za cilj su imali dočarati kompletnu zvučnu sliku studijskih zapisa Queena, u svojoj originalnoj, virtuoznoj ljepoti i harmonijskoj raskoši.

Produkcija koju je publika sinoć vidjela na Kantarevcu nadmašila je sve što je do sada viđeno u Mostaru, a koncert je održan u organizaciji agencije Inter Connect Mostar koju vodi Ivan Glibo.

Koncertni spektakl “Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony”  bio je spoj dva muzička svijeta, rocka i klasike, s kojima su Freddie Mercury i grupa Queen eksperimentirali od svojih prvih do posljednjih dana bogate i planetarno uspješne karijere.

Foto: Marko Šotra

Latest Posts

Raport