spot_img

Nedavno objavljeno

Samsung Galaxy Z serija se vraća i od nje se ne može pobjeći: “Pridruži se Flip strani”, 2. sezona

Samsung Electronics je objavio novi globalni film u okviru kampanje "Pridruži se Flip strani" sa informacijama za novu generaciju Galaxy uređaja, čije se predstavljanje očekuje tokom ovog mjeseca na događaju Galaxy Unpacked 2023.

Oslanjajući se na prvi film “Pridruži se Flip strani”, koji je objavljen prošlog septembra, novi video u okviru kampanje nastavlja sa istom temom i poziva ljude da se prepuste svom oduševljenju inovacijama. Na zabavan i razigran način, film prikazuje jedinstvene načine na koje sklopivi telefoni mogu da se koriste i kako ovi uređaji mijenjaju sve ono što korisnici znaju o običnom pametnom telefonu. Naglasak je na pretpostavljenim preprekama sa kojima se ljudi suočavaju kada žele promjenu, uprkos ubjedljivim prednostima koje vide na drugoj strani. Samsung kroz ovu kampanju poziva korisnike da promijene uobičajene navike i uživaju u novom i jedinstvenom iskustvu korištenja sklopivih telefona.

“Sklopivi telefon nije samo uređaj – to je način razmišljanja, način života. To je novi i otvoreni svijet gdje bolje iskustvo čeka one koji su spremni da pređu granicu poznatog i probaju nešto novo”, izjavila je Sonia Cheng, potpredsjednica za brend marketing u diviziji za mobilne uređaje kompanije Samsung Electronics. “Uz Galaxy Z seriju, Samsung nudi inovacije koje prkose normama, redefiniše ono što pametan telefon može i prelazi granice uobičajenog kako bi zakoračio u novi svijet iskustva”.

Pogledajte film za 2. sezonu kampanje “Pridruži se Flip strani” na linku dole i pratite kako Samsung pomjera granice inovacija uz najpažljivije osmišljeno mobilno iskustvo do sada. Galaxy Unpacked 2023 će se održati 26. jula u 13 sati, uživo na Samsung.ba

Latest Posts

Raport

spot_img