spot_img

Nedavno objavljeno

Naš prvi podkast: Ne tako običan život

Privilegiju i zadatak da vode i uređuju podkast "Ne tako običan život" dobile su glavna i odgovorna urednica Gracije Mersiha Drinjaković i kolumnistica našeg magazina, novinarka i aktivistica Kristina Ljevak

I mi podcast za trku imamo! Nakon više mjeseci priprema, razrada strategije, uočavanja rizika, planiranja svih detalja – Gracija ovog jula otpočinje život na digitalnoj platformi – i kroz podcast. Naše prvo “online čedo” u ovoj formi dobilo je naziv “Ne tako običan život” a privilegiju i zadatak da ga vode i uređuju dobile su glavna i odgovorna urednica Mersiha Drinjaković i kolumnistica našeg magazina, novinarka i aktivistica Kristina Ljevak.

U prvoj epizodi njih dvije u 40 minuta jedna s drugom dijele dileme svojstvene današnjoj medijskoj zajednici – o svijetu koji se ubrzano mijenja, a u kojem se i sami trebamo mijenjati, ali ne nauštrb standard profesije. U narednih 12 mjeseci (a to je samo početak) dvije novinarke će svojoj publici prikazati ne tako obične živote svojih sugovornika i sugovornica koji djeluju u najraličitijim sferama života u BiH. Poželite nam sreću i gledajte nas! Evo i linka prve epizode:

 

Latest Posts

Raport

spot_img