Nedavno objavljeno

NOVA GALAXY A SERIJA: Najbolji modni dodatak ovog ljeta

Iako nam se zbog vremena, koje baš i ne priliči maju, čini da ljeto još dugo neće doći to ipak nije tako. Ljeto je tu iza ugla i dok se okrenemo zasjat će u svom punom sjaju, a mi do tada moramo biti spremni da samo „uskočimo u ljetni mode“.

Ukoliko već niste, počnite lagano pripremati svoju ljetnu odjeću, aksesoare i laganiju obuću kako se ne bi desilo da vas ljeto zatekne nespremne. U svom obaveznom aksesoaru ovog ljeta obavezno morate imati i mobilni telefon koji će sve te vaše lepršave i šarene kombinacije zabilježiti, ali i sva divna mjesta koja planirate posjetiti. Dobar telefon značajno vam može pomoći i da što više vremena provedete vani jer vam omogućava i da dio svog posla obavljate u pokretu i sa bilo koje lokacije.

Obogatite svoj životni stil

Kao idealni za ovo ljeto već se nameću telefoni iz nove Galaxy A serije – Galaxy A34 5G i Galaxy A54 5G, a sofisticirani dizajn i vrhunski kvalitet materijala čine ih ne samo tehnološkim uređajima, već i modnim dodacima.

Samsung je u ovim telefonima spojio vrhunsku funkcionalnost s elegantnim dizajnom kako bi vam omogućio da istaknete svoj stil i istovremeno budete povezani s najnovijim tehnologijama.

Jedan od najupečatljivijih elemenata Galaxy A serije je njezin bezvremenski dizajn. Ovi telefoni će sigurno privući pažnju gdje god da ih ponesete. Bez obzira na to jeste li ljubitelj klasičnih ili modernih stilova, Galaxy A serija nudi širok raspon boja i tekstura koje će se uklopiti u svaku modnu kombinaciju.

Međutim, estetika nije jedini razlog zašto će Galaxy A serija postati vaš najbolji modni dodatak ovog ljeta. Ovi telefoni dolaze s impresivnim karakteristikama koje će obogatiti vaš životni stil. Zahvaljujući visokokvalitetnom ekranu možete uživati ​​u jasnim i živopisnim slikama, bilo da pregledavate omiljene fotografije, gledate videozapise ili se zabavljate igrajući igre.

Galaxy A serija dolazi s naprednom kamerom koja vam omogućava snimanje nevjerovatnih fotografija i selfija. Bez obzira na to jeste li na plaži, na izletu ili na nekom posebnom događaju, vaš Galaxy A54 5G ili Galaxy A34 5G telefon će uhvatiti svaki trenutak s izvanrednom jasnoćom i detaljima. Možete se osloniti na napredne mogućnosti fotografisanja kako biste zabilježili svoje ljetne avanture i podijelili ih s prijateljima putem društvenih mreža. Kada je mračno, vaša kamera automatski prelazi u noćni način rada. Uz Photo Remaster svoje snimke možete dodatno usavršiti, smanjiti zamućenje i šum uz povećanje rezolucije svojih fotografija pomoću intiutivnog alata koji pokreće VI.

Svoje savršeno snimljene fotografije i videosnimke možete gledati na ekranu od 6,4 inča na Galaxy A54 5G ili na 6,6 inča na Galaxy A34 5G uređaju. Ekrani na oba telefona su unaprijeđeni u odnosu na prethodnu seriju za savršenu vidljivost napolju, čak i na jakoj sunčevoj svjetlosti, što je idealno za sunčane ljetne dane.

Ostanite povezani gdje god da se nalazite

Povezanost je također ključna u svakodnevnom životu, posebno kada ste u pokretu. Nova Galaxy A serija omogućava vam da ostanete povezani s prijateljima, porodicom i svijetom oko sebe. Bez obzira na to jeste li zaljubljeni u društvene mreže, streaming platforme, Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G uređaji kompatibilni su sa Samsung Galaxy ekosistemom za savršenu povezanost između uređaja.

Ukoliko aktivirate Samsung Galaxy A34 5G i Galaxy A54 5G u periodu do 2. marta 2024. godine dobijate dva mjeseca besplatnu YouTube Premium uslugu na svom uređaju i omiljene videozapise moći ćete gledati bez oglasa i bez Wi-Fi mreže, a više informacija pronađite na linku.

Također, uz 6 mjeseci besplatne Microsoft 365 Basic usluge dobijate prostor za pohranu u oblaku, sigurnu e-poštu bez oglasa i pristup Microsoft podršci. Ponuda se ne može prenijeti ili kombinovati s drugim Microsoftovim ponudama, a dostupna je između 31.3.2023. i 31.12.2023. Više informacija o ovoj akciji pronađite na linku.

Latest Posts

Raport

spot_img