Nedavno objavljeno

BAKIR AJANOVIĆ: U “Malom raju” pse tretiramo kao dio naše porodice

Sigurno nam se svima desilo da moramo naše ljubimce na nekoliko dana ostaviti na brigu specijaliziranim servisima i znamo koliko to stresa proizvodi i po njih i po nas. Preporuke o tome gdje i kome ostaviti na brigu svog psa kad nema druge opcije često kruže društvenim mrežama, a najbolji način je iskustvo iz prve ruke. Takvo jedno smo imali i mi sa hotelom za pse “Mali raj”, smještenom nadomak Sarajeva. Njegov vlasnik Bakir Ajanović je prije svega veliki ljubitelj životinja, te je u svojoj malo porodici okupljenoj oko “Malog raja” i skupio upravo takve ljude. I to je rezultiralo najboljim mogućim ishodom. “U ‘Malom raju’ pse tretiramo kao dio naše porodice i trudimo se pružiti im najbolji mogući smještaj i njegu dok njihovi vlasnici nisu sa njima. Naši gosti imaju pristup prostranim i udobnim sobama, posebno dizajniranim za njihove potrebe, kao i dvorištem za igru i šetnju. Jedan od glavnih ciljeva hotela ‘Mali raj’ je obezbijediti da se svi psi osjećaju sigurno i udobno tokom svog boravka”, priča nam Bakir.
Psi u hotelu imaju svu potrebnu njegu i ovaj prostor stvarno jeste pravi raj za najbolje prijatelje ljudi, ili kako to stoji u opisu dobrodošlice: “za bezbrižne snove i razigrane dane vašeg mezimca”.

Stručni tim “Malog raja” ima višegodišnje iskustvo u radu s psima svih veličina i temperamenta. “To nam omogućava da pružimo najbolju moguću brigu za svakog psa. Na kraju dana, zadovoljni psi i njihovi vlasnici su naš najveći prioritet i veselimo se prilici da vam omogućimo da se i vi pridružite porodici ‘Malog raja’”, dodaje Bakir, koji je, inače, i fostering volonter koji sarađuje sa Dogs Trustom, te svoju ljubav prema psima i vrijeme rado dijeli kako bi im omogućio bezbrižno provedeno vrijeme u igri i učenju osnovnih komandi, do konačnog udomljavanja.
I komentari koje na društvenim mrežama “Malog raja” ostavljaju zadovoljni korisnici usluga govore u prilog Bakirovim tvrdnjama: “Mali Raj je odlično mjesto za pse, a Bakir je sve sredio sa puno ljubavi i pažnje i iz svakog detalja se vidi koliko voli pse. Preporučujem svim vlasnicima ovo mjesto, tu će njihovi ljubimci biti sigurni i sretni i imati sve kao i kod kuće.”
I još jedna: “Sve preporuke za Mali raj. Profesionalna usluga, ljubaznost, promptno odgovaranje na poruke sa slikama. Bezbrižno putujte jer je vaš ljubimac u sigurnim rukama u Malom raju. Znam gdje ostavljam psa i gdje će mu biti lijepo i toplo.”


Sve informacije o “Malom raju” potražite na Instagram profilu mali_raj_sarajevo ili direktno, putem telefona 062 909 192.

 

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img