Nedavno objavljeno

Hydramatic Matte ruž za usne zlatni dobitnik na Global Makeup Awards 2023

Najnoviji Avon ruž proglašen za najbolji proizvod za usne

Na ovogodišnjem Global Makeup Awards 2023, koji se održava već petu godinu za redom u Velikoj Britaniji, Avon Hydramatic Matte ruž, proglašen je za zlatnog dobitnika za najbolji proizvod za usne!

Ovo takmičenje predstavlja jedinstven sistem pronalaska najbolje kozmetike i kozmetičkih proizvoda na tržištu za 2023. Različite zemlje imaju ne samo različite kompanije i proizvode, već i različito vide ljepotu i beauty trendove. Nagrade koje se dodjeljuju predstavljaju najbolje od najboljih za svaki region. Sa preko 300 prijava, tim sudija je čak nekoliko mjeseci ocjenjivao kozmetičke proizvode kako bi donio odluku koji su to proizvodi zaslužili da ponesu ove titule najboljih u industriji ljepote.

Hydramatic Matte ruž za usne je jedinstveni mat ruž za usne sa hidriratantnom hijaluronskom jezgrom. Ovaj Avon ruž je poseban po tome što njeguje usne iznutra, hidrira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidrirajuća hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

Očarajte sve oko sebe lijepim usnama sa novim Hydramatic Matte ružom koji će ih učiniti senzualnim. Uživajte u dugotrajnom efektu i širokom sprektru dostupnih boja sa sada dokazano najboljim proizvodom za usne u 2023. godini!

Informacije o samom takmičenju kao i nagrađenim proizvodima možete pronaći na linku:

https://www.globalmakeupawards.com/winners2023.html#/

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img