Nedavno objavljeno

Adi Šoše sa pjesmom “Pusto ostrvo” osvojio drugo mjesto na “Beogradsko proljeću”, pa danas objavio i spot

Odlični mostarski pjevač Adi Šoše objavio je videozapis za kompoziciju "Pusto ostrvo" sa kojom je sinoć osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem festivalu "Beogradsko proljeće".

Muziku, tekst i aranžman potpisuje njegov dugogodišnji saradnik i producent Amil Lojo, dok su članovi  njegovog benda Dragan Rokvić, Bojan Crnogorac i Mejdi Sulejmani odsvirali pjesmu. Spot je snimljen u Sarajevu, a režiju potpisuje Jasmin Pivić.

– Pjesma “Pusto ostrvo” je po meni jedna od najmoćnijih pop balada koje sam ikada otpjevao u životu. Velika mi je čast što je u moru kvalitetnih pjevača koji su je mogli otpjevati pronašla ipak mene. Uvjeren sam da ljudi neće ostati ravnodušni na tekst koji ova pjesma ima, jer sam mišljenja da su svi makar jednom za sebe poželili to pusto ostrvo da se oporave od ljubavnog brodoloma – kaže Adi Šoše.

Podsjetimo, pjesma “Čuvam ljubav” koju potpisuje Amil Lojo u izvođenju Tonyja Cetinskog pobijedila ja na prošlogodišnjem festivalu “Beogradsko proljeće”, a naš tekstopisac sinoć se morao zadovoljiti drugim mjestom.

– Jako smo zadovoljni plasmanom i samim festivalom. Scena je izgledala na svjetskom nivou. MIslim da će ovaj festival iz godine u godinu biti sve bolji i bolji tako da  mi je izuzetno drago da svojim autorskim radom dam doprinos i budem dio jedne lijepe regionalne priče – kaže Lojo.

Adi Šoše je jedan od naših najtraženijih pjevača. To potvrđuje i činjenica da ima zakazane nastupe do novembra, a u narednom periodu družit će se sa publikom u Zadru, Dubrovniku, Beogradu, Zagrebu, Podgorici…

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img