Nedavno objavljeno

Novi meni Metropolisa sada je dostupan putem aplikacije Glovo, uz brzu dostavu u Sarajevu

Glovo, višekategorijska platforma koja kupcima omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtjev, najavljuje partnerstvo sa sarajevskim lancem Cafe-Restaurant Metropolis.

Od ove sedmice u kategoriji “Hrana” na aplikaciji Glovo korisnici iz Sarajeva imaju pristup za više od 45 svježih jela koje priprema Metropolis, uz brzu dostavu na kućni prag, sa sve četiri lokacije u glavnom gradu (Metropolis Midtown, Metropolis Titova, Metropolis SCC i Metropolis Family u Bingo City Center-u).

Novi i nadograđeni meni Metropolisa, koji je dostupan korisnicima Glova, sadrži jela iz osam kategorija: doručak, sendviči, salate i supe, pice i tjestenine, hamburgeri i meksička jela, azijska hrana, deserti i Metropolis specijaliteti.

Drago nam je što svojim korisnicima konstantno nudimo nešto novo, a što će im biti dostavljeno brzo i svježe. Sada, iz udobnosti svog doma, mogu birati svoja omiljena jela sa novog menija Metropolisa. Ovim nastavljamo stvarati partnerske odnose sa priznatim lancima poput Cafe-Restaurant Metropolis, koji Sarajlije posebno prepoznaju kao mjesto gdje mogu pronaći svoje omiljene slastice i ukusna slana jela“, rekao je Ivan Laketa, generalni direktor Glovo BiH.

Naša želja je da na tržište donosimo novitete i kvalitetna jela kao i različite segmente hrane. Na novom meniju smo ponudili razne opcije od „healthy“ do „comfort“ hrane, za one koji jedu brzo i zdravo i one koji žele uživati u hrani za dušu iz udobnosti svoga doma. A da odemo korak dalje imate mogućnost da probate originalnu Napolitansku picu kao i picu Americanu sa različitim tijestima, te načinom pripreme i obrade! Također, imate priliku prvi put na našem tržištu probati i rice bowls kao obogaćeni dio azijske kuhinje, te redizajnirani dio street fooda, a sve u želji da ponudimo kvalitet i novinu za naše drage goste!”, rekli su predstavnici Uprave lanca Metropolis Cafe Restorana.

Povodom početka saradnje, Glovo korisnici će do 16. marta koristiti besplatnu dostavu za sve Metropolis narudžbe iznad 16 KM putem aplikacije.

Latest Posts

Raport

spot_img