Nedavno objavljeno

Kako Mikkelsen i Östlund zvuče na bosanskom jeziku?

Danski glumac Mads Mikkelsen, te švedski reditelj Ruben Östlund  gostujući u okviru specijalnog programa MY TV, snimili i video izgovarajući na bosanskom jeziku slogan BH Telecoma za SFF: "Moje Sarajevo, moja priča"

Saradnja najveće filmske smotre u regiji i BH Telecoma, ponosnog glavnog sponzora Sarajevo Film Festivala ove je godine krunisana odličnim događanjima, promocijom domaćih autora, druženjima, uvezivanju, te prezentacijama dostignuća ove kompanije. Evo presjeka dešavanja koje je BH Telecom dosad organizirao: otvoren je Premium showroom u ulici Branilaca Sarajeva, u centru grada, postavljen studio na red carpetu iz kojeg se emitira dva i po sata specijalnog live programa na MY TV-u, na platformi Moja TV, organizirana je nagradna igra s brendom Xiaomi ‘Ultra karaoke show’, upriličen je premium event na kojem je pretpremijerno prikazana prva epizoda serije Kotlina u režiji reditelja Danisa Tanovića i Aide Begić. U okviru SFF-ovog programa CineLink Drama predstavljeno je 7 projekata, od kojih su tri već završena, a četiri u pripremi. Radi se o sedam dramskih serija, a koje će publika imati priliku vidjeti uz podršku njihove najveće domaće platforme za produkciju audio-vizuelnih sadržaja BH Content Lab. Serije KotlinaTender, te Na rubu pameti su završene, a preostale četiri su u razvojnoj fazi.

Svakodnevno se sadržajem ispunjavaju sve komunikacijske platforme kompanije, a kruna uspjeha je dosegnuta kad su dva velika imena; danski glumac Mads Mikkelsen, te švedski reditelj Ruben Östlund  gostujući u okviru specijalnog programa MY TV, snimili i video izgovarajući na bosanskom jeziku slogan BH Telecoma za SFF: “Moje Sarajevo, moja priča”.

Uz veliki trud ekipe BH Telecoma koja radi na promociji ove kompanije, postignuta je vidljivost, dobre reakcije, interakcija s korisnicima, a kampanja “Moje Sarajevo, moja priča” već sada se, što se tiče ovogodišnjeg SFF-a, može nazvati odličnom. U nastavku pogledajte fotografije koje svjedoče o festivalskoj atmosferi u bh. prijestolnici.

Latest Posts

Raport

spot_img