Nedavno objavljeno

Zvijezda NETFLIX-ove serije “Elite” Andre Lamoglia sletio u Sarajevo

Popularni glumac Andre Lamoglia doputovao je večeras u Sarajevo kako bi prisustvovao programu 14. izdanja OMLADINSKOG FILM FESTIVALA SARAJEVO tokom kojeg će mu biti uručena Nagrada za najboljeg mladog glumca.

Lamoglia je svjetskoj javnosti postao poznat nakon uloge u petoj sezoni planetarno popularne NETFLIX-ove serije “Elite”.

Tokom petodnevnog boravka u Sarajevu Lamoglia će prošetati Baščaršijom, te obići kulturne znamenitosti Sarajeva, a već sutra od 19:30 prošetaće Crvenim tepihom ispred Pozorišta mladih u Sarajevu.

Direktor Festivala Kenan Musić naglašava da dolazak popularnog glumca Sarajevo stavlja u fokus regionalnih zbivanja.

“Lamoglia je glumac kojeg zna milionska publika, skoro tri miliona ljudi prati ga samo na Instagramu pa je njegov dolazak svojevrsna promocija Sarajeva, ali i OMLADINSKOG FILM FESTIVALA. Radujemo se što je planetarno popularni glumac naš gost, ambasador našeg Festivala, ali i prijatelj”, rekao je Musić.

O svojim počecima, izazovima, očekivanjima Lamoglia će sutra tokom programa OFF Talks od 20 sati u Pozorištu mladih razgovarati s publikom OFF-a.

Novi program OMLADINSKOG FILM FESTIVALA SARAJEVO OFF Talents ima za cilj umrežavanje i promociju novih mladih filmskih radnika. Dijeljenje iskustava, edukacija i promocija mladih autora ostaju u fokusu OFF-a, a OFF Talents kao nova platforma biće posvećena upravo samo tome. #offtalents

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img