Nedavno objavljeno

Ponovo otkrijte zadovoljstvo putovanja uz Mastercard Premium pogodnosti

Da je počela sezona godišnjih odmora kada se život seli na obale mora, na najpoželjnije turističke destinacije, evropske gradove i na raznorazna putovanja kojim ćemo obogatiti naša iskustva i uspomene, jasno je po manjim gužvama na ulicama, hladnijim pićima i laganijim temama kojima se naši svakodnevni razgovori okreću. Neka baš ovo ljeto bude prilika da preispitamo šta je recept za fantastičan odmor.

Udobnost prilikom čekanja na letove, lakši prtljazi i odabrane pogodnosti u prestižnim radnjama, hotelima i restoranima, sastojci su za recept kako iskustvo putovanja da postane neprocjenjivo. Ako ste korisnik Mastercard Premium kartice, imate sreće jer je pred vama cijeli program za putovanja uz koji ćete moći da uživate u putovanjima na jedan nov način – na način na koji zaslužujete.

Zato prije nego što zatvorite kofer, obavezno provjerite da li sa vama kreću i Mastercard digitalni pomagači.

Korištenje usluga Biznis klubova na aerodromoma u Beogradu, Sarajevu i Beču je veoma jednostavno za Mastercard Premium korisnike. Kako biste uživali u prednostima nije vam potrebna nikakva rezervacija već je dovoljno da pokažete vašu Mastercard Premium karticu uz važeću boarding kartu ili pasoš i da odmorite od aerodromske vreve. Samo vam ostaje da uživate u trenucima prije leta i opustite se u prijatnom i komfornom prostoru uz Mastercard Premium Program.

Kao korisnik Mastercard Premium kartice, imate pristup usluzi Brzi prolaz koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom svijeta. Pomoću web stranice ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervišite unaprijed uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostvarite pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku provjeru, što znatno ubrzava cjelokupan proces čekiranja za let.

PressReader – globalni, digitalni kiosk koji obezbjeđuje besplatan pristup najboljim domaćim ili inostranim novinama i časopisima, iz svih oblasti, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom svijeta, u isto vrijeme kada ta izdanja stižu na kioske. Zabavite se, informišite i razonodite bez nošenja kilograma papira sa sobom!

Digital Bodyguard – cijeli bezbjedonosni tim u aplikacij i na vašem telefonu koji vas obavještava o bilo kakvim rizicima, uz odgovarajuće bezbjednosne savjete kako da ih izbjegnete, o lokaciji na kojoj se nalazite, bilo da je to kod kuće ili u inostranstvu.

Mastercard Travel Rewardsglobalni program pogodnosti koji traje tokom cijele godine. Ostvarite automatski keš-bek prilikom plaćanja vašom Mastercard Premium karticom kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svjetskih brendova. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online, zavisno od ponude odabranog trgovca, pri čemu se ponude osvježavaju i proširuju kvartalno. Zato, odaberite svoju destinaciju i uživajte u putovanju uz pogodnosti koje vam nudi Mastercard Travel Rewards.

Putovanje u Italiju, pogodnosti u Furla i Pinko buticima, kao i za Hertz rent-a-car usluge, sve ovo možete ostvariti kroz Mastercard Preimum program. A ovome možete dodati i odmor u Francuskoj, kupovinu u Kooples radnjama, Printemps luxury robnim kućama ili predah u HardRock Café-u.

Cjelokupnu Mastercard Travel Rewards ponudu koja obuhvata butike, restorane, hotele, rent-a-car usluge, salone ljepote, parfimerije i još mnogo prestižnih lokacija možete pronaći na https://mtr.mastercardservices.com/bs.

Ispunite svoje uspomene nezaboravnim momentima uz Mastercard Premium pogodnosti.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img