Nedavno objavljeno

Linda Evangelista dočekala pravdu na sudu zbog uništenog izgleda

Zbog masnih naslaga na cijelom tijelu koje je zadobila prije šest godina nakon podvrgavanja tretmanu CoolSculpting, Linda Evangelista tužila je kompaniju Zeltiq Aesthetics tražeći odštetu u vrijednosti od 50 miliona dolara, a upravo ovaj iznos ovih dana sjest će joj na račun nakon sudske presude u njezinu korist

‘Voljela sam biti na modnoj pisti. Sada se bojim naletjeti na nekoga koga poznajem. Ne mogu više ovako živjeti, u sramoti i skrivanju. Ne mogu više živjeti u toj boli i napokon sam se odvažila govoriti’, priznala je legendarna manekenka početkom godine u velikom intervjuu za američki magazin People, a koji je uslijedio nakon što je svoje potresno iskustvo podijelila s javnošću putem Instagrama.

Nakon što je sud u tužbi protiv kompanije Zeltiq Aesthetics presudio u njezinu korist, izjavila je kako je ‘sretna’ što je ovaj slučaj ostavila iza sebe te kako se raduje ‘novom poglavlju’ u svom životu Ove sedmice Linda se vratila i svojoj profesiji modela koju je prisilno napustila 2016. godine snimivši kampanju za modnu kuću Fendi.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img