Nedavno objavljeno

Dukat predstavio novi dizajn pakovanja i proslavio 110 godina postojanja

Povodom obilježavanja više od 110 godina djelovanja, kao i bogate baštine u proizvodnji mlijeka i mliječnih proizvoda, Dukat je predstavio novo pakovanje Dukat mlijeka i jogurta s fokusom na moderan i čisti dizajn stavljajući Dukat logotip na središnju poziciju.

Novo pakovanje Dukat mlijeka i jogurta vraća prepoznatljivu kap na ambalaže proizvoda, čime se dodatno naglašava posvećenost svakoj kapi mlijeka, ali i generacijama potrošača koje više od jednog stoljeća uživaju u kvalitetnim proizvodima iz Dukatove porodice.

Stoljetna tradicija domaćeg mlijeka ima posebnu vrijednost, kako za naše vjerne potrošače, tako i za nas kao kompaniju. Posebno nas raduje proslava više od sto godina postojanja na ovim prostorima, imajući na umu da je Bosna i Hercegovina država s iznimnim poljoprivrednim potencijalnom kojeg njegujemo već dugi niz godina“, poručio je Dino Bajrić, Marketing Direktor kompanije Lactalis BH

Više od 2.000 farmera i zadruga svakodnevno isporučuje mlijeko u mljekaru Inmer Gradačac, centralno mjesto mliječne proizvodnje grupacije Lactalis BH i mjesto gdje nastaju proizvodi pod kapom robnih marki Dukat i Domaće blago. Lactalis BH poznat je i po brandovima Président, Galbani, Alpsko mleko, Sirela, Parmalat i Lactel, koje distribuira na tržište Bosne i Hercegovine.

Više informacija o svim proizvodima iz Dukatove porodice, kao i ostalim robnim markama kompanije Lactalis BH možete pronaći na https://lactalisbh.ba/

Latest Posts

Raport

spot_img