Spektakularan početak nove sezone Ladies In evenata

Ladies in platforma – za uspješne žene, koje su svojim angažmanima kreirale društvene promjene, promovirale istinske vrijednosti, te u posljednjih šest godina potakle i druge žene da krenu njihovim stopama i tako promijenile stereotipe uvjerenja o ulozi žene u društvu, spektakularnim događajima u Sarajevu i Tuzli, počela je novu sezonu druženja,  Ladies In by Jana

Nedavno objavljeno

Ovogodišnji prvi Ladies In event održao se u Sarajevu, a tema koja je obilježila ovaj proljetni  događaj je – Žene u medijima. Zarfa Hrnjić-Kuduzović, vanredna profesorica na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Tuzli, gdje predaje predmete iz uže naučne oblasti Komunikologija i Amila Ždralović, vanredna profesorica i prodekanica za naučno-istraživački rad na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu – govorile su na ovu temu.

Pored tematskog dijela večeri, nezaobilazne aktivnosti eventa bile su i networking, promocije aktuelnih trendova i brendova prijatelja projekta – koji su obradovali naše gošće svojim aktivnostima i prigodnim poklonima iznenađenja.

Dan posije, 26. maja druženje je nastavljeno u Narodnom Pozorištu Tuzla – gdje su članice Ladies In zajednice uživale u predstavi Putovanje, networkingu i mnogobrojnim iznenađenjima, a sve uz podršku prijatelja projekta.

Članice Ladies In zajednice, u budućnosti, imat će priliku uživati u različitim sadržajima koje je za njih osmislio Ladies In tim, a sve u cilju ekonomskog, socijalnog, kulturnog i političkog osnaživanja žena u Bosni i Hercegovini, jačanja zajednice uspješnih poslovnih žena, njihovog umrežavanja, te osnaživanja ženskog poduzetništva.

Značaj projekta prepoznali su i mnogobrojni partneri koji svojim sudjelovanjem podržavaju ovaj događaj. I ove godine generalni pokrovitelj događaja je Jana.

 Prijatelji projekta:

– Plaza
– Swarovski
– Catrice
– essence
– CPA
– Phillips
– Podravka
– Gorsen
– Skincat
– Tarčin Forest Resort & Spa Sarajevo
– Boom Box
– Mak Zara
– Restoran Royal – Tuzla

Važno je pomjerati granice

Projekat Ladies In, ove godine ulazi u sedmu godina postojanja. Ladies In je zbog svoje specifičnosti i originalnosti, u 2016. godini proglašen najboljim događajem u našoj zemlji, a 2019. obilježena je kao godina – kada je Ladies In, kao projekat, izašao izvan granica Bosne i Hercegovine. Nažalost, period koji je iza nas, zaustavio je dalje širenje u regiji, ali je u najavi njegov nastavak. Za ovu godinu planirano je okupljanje  i promocije Ladies In zajednice i komunikacijske platforme u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli, Tešnju, Zenici, Goraždu, Bijeljini, Međugorju i Trebinju. Također, u planu su i događaji u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani i Skoplju. Važno je pomjerati granice.

 

Prethodni članakVulkanski kolač
Naredni članakKako znati šta muškarac smjera

Pročitaj još
Related

Kako ishranu prilagoditi vrelim ljetnim danima – OVAKO.

Stiglo nam je ljeto, a sa njim i pregršt...

Farmaceutska kompanija EMS – lider na brazilskom farmaceutskom tržištu 16 uzastopnih godina

EMS proizvodi lijekove na recept, generičke lijekove, brendirane lijekove,...

Lovefest otkriva nove izvođače: Live Stage line up stiže 27. juna

Prema riječima organizatora, ovogodišnje izdanje Jelen Lovefesta, pod sloganom...

Ivan Laketa je novi generalni direktor Glova za BiH

 Ivan Laketa ima veliko iskustvo u menadžmentu i marketingu....