Nedavno objavljeno

Wizz Air ponovo proglašen najatraktivnijim poslodavcem

Aviokompanija je dobila specijalnu nagradu u kategoriji „Transport i logistika“ na osnovu najvećeg istraživanja o brendiranju poslodavaca u Mađarskoj

Wizz Air, najbrže rastuća i najodrživija* aviokompanija u Evropi, sa zadovoljstvom objavljuje da je drugu godinu zaredom nagrađena kao najatraktivniji poslodavac u najvećem nezavisnom istraživanju o „employer brandingu“ u Mađarskoj. Rezultati istraživanja Randstad Employer Brand Research donijeli su novo priznanje za izvanredne performanse aviokompanije u kategoriji transporta i logistike, omogućavajući Wizzu da odbrani svoju prošlogodišnju titulu.

Nagrade Randstad Employer Brand Awards se zasnivaju na najvećem svjetskom nezavisnom istraživanju u toj oblasti. Prema istraživanju koje obuhvata 34 zemlje, atraktivna plata i atmosfera na radnom mjestu ostaju najvažniji faktori pri odabiru posla, ali ove godine je za mađarske ispitanike finansijska stabilnost poslodavca bila važnija u odnosu na evropski prosjek.

Tamara Vallois, voditeljica odjela za zapošljavanje i razvoj u Wizz Airu, istakla je: “Wizz Air je jedna od rijetkih multinacionalnih kompanija sa svojim globalnim sjedištem u Mađarskoj. Posebno smo ponosni što smo drugu godinu zaredom dobili priznanje kao najatraktivniji poslodavac u kategoriji transporta i logistike u Mađarskoj. Nakon pandemije, Wizz Air se oporavlja 50% bržim tempom od globalne avioindustrije, što se iskazuje kroz naš dinamični rast posljednjih mjeseci, kao i ambiciozne planove za godine koje dolaze. Sa osiguranom knjigom narudžbi novih aviona za narednih pet godina, pred nama je stabilna i svijetla budućnost koja označava najbolje vrijeme za pridruživanje WIZZ porodici. Stalno tražimo ambiciozne i mlade kandidate za razvoj našeg glavnog tima u Budimpešti, nudeći mogućnosti za napredak u karijeri, učenje na poslu u dinamičnom okruženju, kao i jedinstvenu priliku u Mađarskoj da radite za srce i mozak aviokompanije. Konstantno zapošljavamo nove ljude na različitim pozicijama na svim poslovnim funkcijama i radujemo se što ćemo uskoro primiti još ambicioznih zaposlenika u WIZZ porodicu.”

Link za prijave: https://careers.wizzair.com/go/Operations-and-Head-Office-Jobs/5258801/

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img