Nedavno objavljeno

Jessica Biel o bračnim usponima i padovima s Justinom Timberlakeom

Par koji ima sinove Silasa i Phinneasa, vjenčao se 2012. godine na raskošnoj ceremoniji u Italiji. I iako je njihov brak imao dosta uspona i padova, 40-godišnja glumica Jessica Biel otkrila je da je sretnija nego ikad

Tokom nedavnog intervjua za Access Hollywood, jedna od najljepših holivudskih glumica i majka dvoje djece razgovarala je o svojoj nadolazećoj godišnjici braka s hitmejkerom Justinom Timberlakeom.

Jessica Biel je priznala da joj je vrijeme ‘proletjelo’, rekavši da je ‘jako ponosna’ na svoj brak. ‘Ponekad se osjećam kao da je 10 godina upravo prohujalo u tren oka, a drugi put se osjećam kao: ‘O moj Bože, 10 godina, to je stvarno značajan dio nečijeg života”, rekla je.

Ispričala je kako se zajedno nose s izazovima, izjavivši da i dalje ‘voli život’ s njim čak i nakon svih prepreka koje su im bile stajale na putu. ‘Imali smo uspone i padove kao i svi i jako sam ponosna na to. Još uvijek sam najsretnija na svijetu i volim svoj život’, dodala je glumica.

Pod jednim od padova Biel vjerojatno smatra to što je Justin Timberlake prošle godine morao javno izviniti svojoj bivšoj Britney Spears, ali i kada su u javnost izašle forotgrafije na kojima se s kolegicom iz filma, Alishom Wainwright, drži za ruke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)


‘Trudim se kloniti tračeva koliko god mogu, no zbog svoje porodice smatram da je važno da se osvrnem na nedavne glasine zbog kojih pate ljudi koje volim. Prije nekoliko dana donio sam pogrešnu odluku, no da budem jasan – ništa se nije dogodilo između mene i moje kolegice. Popio sam previše te večeri i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje. Ne želim da moj sin vidi ovo. Izvinjavam se svojoj nevjerojatnoj ženi i cijeloj porodici što su se našli u takvoj sramotnoj situaciji i trudit ću se biti što bolji suprug i otac. Ovim potezom to nisam bio’, javno je poručio tada glumac i muzičar Justin Timberlake svojoj supruzi Jessici Biel nakon što je u noćnom izlasku uhvaćen kako se drži za ruke s kolegicom sa seta.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img