NaslovnicaRaportPromoPlavi tim pobijedio i osvojio hedonistički izlazak s otoka

Plavi tim pobijedio i osvojio hedonistički izlazak s otoka

Niz poraza koji je pretrpio plavi tim učinio je svoje, pa su se njegovi članovi trgnuli u ključnom trenutku nakon što je pred njih stavljena najvrijednija nagrada dosad. Hedonistički izlet izvan otoka, izobilje hrane te masaža glave i tijela samo su neke od pogodnosti koje je plavi tim osvojio nakon uvjerljive pobjede s rezultatom 8:3 nad crvenima.

U izazovu s poligonom i zadatkom preciznosti plavi je tim pokazao zavidnu spretnost s kojom su se na kraju iskupili za sve vrijedne nagrade koje su u nekoliko posljednjih izazova propustili. Iako su kandidati plavog tima bili ozlijeđeni, izmoreni i demotivirani nakon niza poraza, u njima se probudio takmičarski duh čim su čuli koja je nagrada u pitanju, što se najbolje moglo vidjeti za vrijeme izazova u kojem crveni gotovo da nisu ni dobili šansu okrenuti rezultat u svoju korist.

Za svoju pobjedu plavi je tim nagrađen izletom izvan otoka na lokaciju gdje ih je dočekao sto prepun hrane uz nekoliko stolova za masažu. „Dođemo mi tamo i dočeka nas sto pun izbora da ne znaš gdje ćeš prije. Ne znaš što bi gledao, što bi hvatao ni što bi jeo. Jednostavno mozak je otišao na pašu i trbuh je proradio“, rekla je Nika našalivši se da je samu sebe iznenadila koliko je hrane uspjela pojesti. Uz ukusne delicije o kojima inače na otoku mogu samo maštati, kandidati su se nakon sedmica provedenih bez kafe i čaja prisjetili ukusa svojih omiljenih napitaka. „Na kraju kafa… Nakon toliko vremena. Ja stvarno volim ispijati kafe i taj prvi gutljaj koji sam popila mislim da je prošao kroz svaki djelić mog tijela“, rekla je Nevena koja nije mogla sakriti oduševljenje kratkim izletom izvan otoka.

Kandidati su osim velikog izbora hrane i pića imali priliku iskusiti masažu koja im je podarena kao zasluženi luksuz nakon svih napornih izazova i brojnih zadobivenih ozljeda. Opuštajuću masažu glave i tijela pratili su opojni mirisi eteričnih ulja na koje su kandidati gotovo zaboravili, a njihovom veselju nije bilo kraja kad su im se pridružili Roko i Viktor koji zbog ozljeda nisu bili prisutni u kampu i na izazovima.

Masaža je kandidate vratila u život, a muški dio tima prije povratka na otok upoređivao je veličine trbuha koji su nakon velike količine hrane bili vidno veći. „Ova nagrada nam je donijela sve – i sreću u glavi i sreću u želucu“, zaključio je Hrvoje.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno