Nedavno objavljeno

Britney Spears je trudna

Britney Spears svojom novom objavom na Instagramu podigla je popriličnu prašinu. Prema svemu sudeći, pjevačica je trudna te očekuje dijete sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem

Tek nekoliko mjeseci nakon što je sudskom odlukom okončano skrbništvo koje je 13 godina kontroliralo život pop zvijezde, Britney Spears uzdrmala je javnost novostima – s 28-godišnjim zaručnikom Samom Asgharijem očekuje prinovu. 40-godišnoj Britney to će biti treće dijete, a Samu prvo. Naime, pop pjevačica koja je žarila i palila 2000-ih s bivšim suprugom Kevinom Federlineom ima sinove Jaydena (15) i Seana (16).

Sretnu vijest Britney je podijelila u objavi na svom Instagram profilu, međutim njezina objava pomalo je zbunila njezine fanove. ‘Izgubila sam toliko kilograma kako bih otišla na putovanje na Maui samo da bih ponovno vratila. Pomislila sam: ‘Bože… što mi se dogodilo s trbuhom???’, napisala je Britney u svojoj objavi te dodala kako joj je Sam na to rekao kako je ‘trudna zbog hrane’. Nakon toga Britney je napisala kako je napravila test za trudnoću koji je ispao pozitivan. ‘Imat ću bebu,’ napisala je u postu.

‘Četiri dana kasnije još malo sam zatrudnjela od hrane. Raste! Ako je dvoje unutra, izgubit ću kontrolu,’ napisala je Britney u nastavku objave i pomalo zbunila fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Također je najavila kako se neće toliko često pojavljivati u javnosti kako paparazzi ne bi mogli zarađivati na njezinim fotografijama. ‘Očito neću toliko izlaziti da paparazzi ne dobiju svoj novac snimajući me kao što su nažalost već napravili. Teško je jer kad sam bila sam trudna imala sam perinatalnu depresiju. Moram reći da je to apsolutno užasno. Žene tada nisu pričale o tome, neki su smatrali opasnim ako se trudna žena na to požali, ali sada žene pričaju o tome svaki dan. Hvala Isusu da tu bol ne moramo držati tajnom. Ovaj put ću se baviti jogom svaki dan! Šaljem vam puno radosti u ljubavi,’ zaključila je Britney svoju objavu.

U komentarima veliki broj fanova joj je čestitao na trudnoći, no neki su ostali zatečeni ovakvom ležernom objavom tako velike vijesti. ‘Čekaj, šta???’, komentirao je jedan obožavatelj dok je druga obožavateljica dodala: ‘Tako sam zbunjena… jesi li trudna ili nisi?!’

Kako navodi Page Six, Britneyin predstavnik za medije i advokat još se nisu službeno oglasili o ovoj vijesti.

Britney je još prije nekog vremena otkrila kako su ona i Sam priželjkivali dijete no to joj je bilo onemogućeno zbog starateljstva koje je njezin otac i cijeli tim imao nad njom i njezinom imovinom. Starateljstvo je sudskom odlukom prekinuto prošle godine u novembru nakon 13 godina. Britney i lični trener Asghari zaručili su se u septembru 2021. nakon što su hodali gotovo pet godina. Upoznali su se na snimanju njezinog spota ‘Slumber Party’ 2016.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img