spot_img

Nedavno objavljeno

Paketi prve pomoći za svaku novooperisanu ženu od karcinoma dojke u Bosni i Hercegovini

Organizacija „Think Pink – Zajedno smo jedno“ pripremila  je  1150 paketa prve pomoći za svaku novooperisanu ženu od karcinoma dojke u 2022. godini. 

Paket sadrži: pamučnu protezu, lopticu za vježbanje, 3 preparata za kožu na biljnoj bazi, vodič za žene operisane od karcinoma sa svim neophodnim informacijama, priručnik o suplementima, nutricionistički priručnik o ishrani pacijentica oboljelih od karcinoma dojke, te poklon prijatelja organizacije. Ovaj vid podrške od velikog je značaja za žene koje su prošle ovo veoma teško i traumatično iskustvo.

Distribucija se vrši se putem Udruženja pacijentica i Centara za dojku u  čitavoj Bosni i Hercegovini: Tuzla, Mostar, Banja Luka, Zenica, Goražde, Jajce, Bugojno, Brčko, Široki Brijeg, Kakanj, Livno, Zavidovići, Bihać, Hadžići, Kiseljak, Travnik, Cazin, Trebinje, Velika Kladuša, Istočno Sarajevo, Orašje, Gračanica, Gradačac.

Zbog poteškoća sa distribucijom u Sarajevu molimo operisane žene ili članove njihovih porodica da nam se obrate putem naših društvenih mreža Think pink Bosna i Hercegovina i Race for the Cure – Bosna i Hercegovina ili nas pozovu na broj +387 66 000 335 kako bismo dogovorili preuzimanje.

„Think Pink – Zajedno smo jedno“  jedna je od najuspješnijih organizacija u Bosni i Hercegovini koja se bavi osnaživanjem zdravlja žena. Za vrijeme svog djelovanja, kroz različite aktivnosti, imali smo nekoliko stotina hiljada direktnih korisnika.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img