Nedavno objavljeno

Dukatos grčki jogurt sada dostupan s novim okusom jagode

Osvježavajuća jagoda sastojak je koji se savršeno spaja s obožavanim kremastim grčkim tipom jogurta, čineći ga pravom delicijom.

Dukatos grčki jogurt s okusom jagode novi je okus u porodici popularnih grčkih jogurta iz Dukatovog portfelja. Novi okus dostupan je u čašici od 150 grama, bogatiji je hranjivim i zdravim sastojcima od običnog jogurta, sadrži više proteina, a manje šećera i ugljikohidrata, što ga čini zdravijom namirnicom pogodnom za one koji vode računa o sebi i svojoj ishrani.

U razvoj svakog novog proizvoda, pa tako i ovog, ulažemo svoje znanje i iskustvo s ciljem proizvodnje ukusnog, zdravog i stabilnog proizvoda. Naš novi okus Dukatos grčkog jogurta od jagode pruža nešto novo potrošačima te je odličan izbor za one koji vode brigu o svojoj prehrani i zdravim navikama“, istaknuli su iz Lactalis BH.

Dukatos, grčki tip jogurta, omiljen je zbog svoje guste i kremaste teksture i bogatog okusa koji će osvojiti i najizbirljivija nepca. Jagoda u kremastom grčkom jogurtu pružit će nezaboravan užitak i neodoljiv okus, a u njegovom okusu uživat će svi uzrasti. Idealan je izbor ako želite obogatiti svoj doručak ili međuobrok s jogurtom koji je lagan te bogat hranjivim sastojcima.

Latest Posts

Raport

spot_img