Nedavno objavljeno

Poželi želju prijatelju uz pomoć Oazinih zlatnih ribica

Bosanskohercegovačka kompanija Oaza za svoje vjerne potrošače pripremila je posebnu limited edition vodu sa Zlatnim ribicima. Ribice označavaju početak kampanje pod nazivom „Poželi želi prijatelju“ koja nastoji ukazati na važnost međuljudskih odnosa i na to koliko je bitno, u užurbanosti današnje svakodnevnice, dragim ljudima poslati lijepe želje.

Svi oni koji žele obradovati svoje najbliže, imaju mogućnost da sa web stranice https://www.pozelizeljuprijatelju.com/ napišu i pošalju neku od želja, koja će u posebnom formatu stići na mail adresu onih do kojih vam je stalo. Zlatna ribica biće vaš virtuelni glas, a poznato je da su one važan dio kultura širom svijeta i da simbolišu sreću i povoljne okolnosti.

Da vaša želja posebno dragoj osobi ne bi ostala samo želja, kompanija Oaza će se potruditi da tri želje pretvori u stvarnost. Zato već danas razmislite šta bi moglo usrećiti nekoga do koga vam je stalo, posjetite navedeni web site i upišite neku lijepu, izvodljivu želju. Oazina zlatna ribica će možda baš ispuniti Vašu!


Oaza je visokokvalitetna voda za piće sa odličnim organoleptičkim, fizičko – hemijskim i biološkim karakteristikama. Voda Oaza ima idealno izbalansiran odnos minerala, naročito kalcijuma i magnezija koji su veoma bitni za ljudski organizam. Izvorište vode Oaza nalazi se na mjestu izolovanom od savremenih zagađenja. Geografska istraživanja pokazuju izvanrednu nepropusnu strukturu zemljišta, štiteći podzemne vode od površinskog zagađenja.

Latest Posts

Raport