Nedavno objavljeno

Rosie Huntington i Jason Statham otkrili ime kćerkice

Poznata manekenka Rosie Huntington-Whiteley i slavni glumac početkom februara dobili su svoje drugo dijete. Nakon sina Jacka, u njihov je dom stigla djevojčica, a poznati par sada je otkrio ime nove bebe

Prije mjesec dana najradosnije vijesti stigle su iz londonskog doma nekadašnje manekenke Victoria’s Secreta i njezina partnera Jasona Stathama. Rosie Huntington-Whiteley pet godina nakon rođenja prvog djeteta, sina Jacka, na svijet je donijela djevojčicu.

Par je tek kratko objavio putem društvenih mreža da su radosni zbog prinove te da se vesele svim izazovima koji su sada pred njima. Mjesec dana nakon što su se emocije slegle, manekenka je otkrila koje je ime odlučila nadjenuti svojoj nasljednici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Partner Jason, s kojim je u vezi od 2010. i ona, malenoj su odlučili dati ime Isabella. Zgodna 34-godišnjakinja sve je otkrila kroz nove fotografije na Instagramu, kada je objavila nekoliko prizora svoje kćerkice, ali i sebe u opuštenom kućnom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Dane nakon povratka iz porodilišta najradije provodi u pidžami uz bebicu Isabellu.

Za razliku od brojnih holivudskih novopečenih roditelja koji djeci daju vrlo neuobičajena imena, Rosie i Jason izabrali su ono talijanskog porijekla.

tportal.hr

 

Latest Posts

Raport

spot_img