Nedavno objavljeno

Najpoznatija plus size ljepotica postala je majkom blizanaca, a sada je otkrila njihova imena

Nakon što je 2020. godine sa suprugom Justinom Ervinom dočekala sinčića Isaaca, američka plus size ljepotica ove je godine postala majkom blizanaca

Na svom Instagram profilu, 34- godišnja Graham redovno je dijelila svoja iskustva s majčinstvom, ali i trudnoćom, pratiteljima opisujuće lijepe i manje lijepe trenutke.

Nakon što je početkom godine postala majkom sinova blizanaca, sada je njihovom prvom fotografijom na Instagramu otkrila i njihovo ime.

‘Moji dečki su bili najveći učitelji i podsjetnici da mogu odraditi teške stvari. Ovo nije bilo lako, ali vrijedilo je. Još uvijek ne mogu vjerovati da imam troje djece. Jedva čekam podijeliti svoje iskustvo prije i poslije poroda’, napisala je Ashley otkrivši da je sinove nazvala Malachi i Roman, uz fotografiju na kojoj jednog sina drži u naručju, a drugog doji.

Sa suprugom, američkim redateljem Justinom Ervinom, najpoznatija plus size ljepotica u sretnom je braku od 2010. godine, a deset godina kasnije postali su roditelji sinčića Isaaca koji je sada dobio braću.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img