Jasna Gospić odmarala i uživala na Maldivima

Nedavno objavljeno

Tirkizni raj – tako bi se u dvije riječi mogli opisati Maldivi, otočna država u Indijskom okeanu koja se sastoji od oko 12.000 pješčanih otočića, na kojima u posljednje vrijeme odmaraju brojne sportske i muzičke zvijezde iz regiona. 

 

Na Maldivima je sa suprugom Dejanom uživala i Jasna Gospić.  

 

– Već drugi put sam na Maldivima i nadam se da ću doći opet. Ovo je zaista raj na zemlji. Ne znam šta bih izdvojila kao najljepše – božanstveno more, bijeli pijesak, fantastičan vazduh, uslužnost osoblja, atmosferu, sve je zaista nestvarno lijepo – kaže Jasna Gospić. 

 

Naša muzička diva ovaj put je u lijepom društvu odmarala u resortu Sun Siyam Iru Veli. 

 

– Do njega se leti hidroavionom, što je također fantastičan doživljaj. Atmosfera toliko nadahnjuje da je idealna za kreativan rad, komponovanje, pisanje, stvaranje onog šta ko voli. Suprug Dejan i ja već dugo svuda putujemo sa našim kumovima Almom i Vedranom, jer u dobrom društvu je još ljepše. Ono što je u ovom trenutku najljepše je da na Maldivima nema koronavirusa. Svi stižu testirani, negativni i puni pozitivne energije. Na izlasku iz aviona skidate masku i stavite je tek kada se vraćate na aerodromu – kaže Jasna koja se zahvalila Sanji Papić za fantastičnu organizaciju nezaboravnog odmora na Maldivima.

Pročitaj još
Related

Nina Badrić oduševila pratioce fotografijom s Hvara

"Uživaj mi N", komentirala je njezina kolegica Jelena Rozga.   View...

Naomi Campbell pohvalila se velikim uspjehom svoje jedinice

52-godišnja 'crna pantera' na svom je Instagram profilu objavila...

Lijepa unuka Grace Kelly plijenila je elegancijom u haljini sa chic detaljem na leđima

Sa suprugom, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom, 35-godišnja Charlotte Casiraghi...