Nedavno objavljeno

Jason Momoa napokon je slobodan

U zajedničkoj objavi na Instagramu, 42-godišnji Jason Momoa i 54-godišnja Lisa Bonet sa svijetom su podijelili vijest o kraju njihovog braka nakon pet godina

‘Pritisak i promjene ovih transformacijskih vremena utjecali su na sve nas… Revolucija se odvija i naša porodica nije izuzetak, pa tako dijelimo našu porodičnu vijest da se rastajemo. Ovo dijelimo ne zato što mislimo da je vrijedno vijesti, već da bismo to činili dostojanstveno i pošteno dok živimo svojim životom. Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi biti poznata i živjeti. Oslobađamo jedno drugo da budemo ono što učimo postati..’, dio je zajedničke izjave koju su Jason Momoa i Lisa Bonet objavili na Instagramu.

Uz to objavili su i nekoliko fotografija, koje imaju značenje samo njima. Par je svoju vezu započeo 2005., nakon što su se upoznali u jazz klubu preko zajedničkog prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

O njihovom prvom izlasku, Jason Momoa se raspričao gostujući u ‘The Late Late Showu’ s Jamesom Cordenom, kada je rekao: ‘Jednostavno smo bili na pravom mjestu u pravo vrijeme. Zapravo smo se zapetljali kosom. Ja sam imao dreadlockse, ona je imala dreadlockse, okrenuo sam se, a ona je rekla da se zove Lisa. Okrenuo sam se prema prijatelju i glumio da vrištim. Osjetio sam vatromet u sebi. Uvjerio sam je da me povede kući, jer sam živio u hotelu.’

U julu 2007. dobili su prvo dijete, Lolu, a u decembru 2008. i Nakoa-Wolfa. Inače, Lisa Bonet iz braka s Lennyjem Kravitzom ima i kćer, 33-godišnju glumicu Zoë Kravitz.

Svoju vezu ozakonili su tek u oktobru 2017. godine, a sada je svemu došao kraj.

tportal.hr

 

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img